1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support S6 Edge no signal, Help

Discussion in 'Android Help' started by staituk, May 4, 2016.

  1. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    hi i have a s6 edge with the marshmallow on, since the update my phone has been strange, i put my EE simcard in and i have no signal, and emergency call only, i put a O2 card in and it works fine,

    but i have had the sim card changed 3 times and still the same issue, and also i put the sim card in my HTC m9 and it is fine, it just seams that the phone does not like EE
     

    Advertisement

  2. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #28
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,003
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,003
    4,681
    1,108
    Male
    Seems the phone is carrier locked.
     
  3. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    no it is an unlocked phone
     
  4. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #7
    Points:
    2,238
    Posts:
    24,215
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    24,215
    13,306
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    Did you buy it new or second hand? If second hand, could be blacklisted by EE for some reason, like a delinquent contract. What you're describing sounds like they symptoms of a blacklisted IMEI, rather than a problem with the update.
     
    #4 mikedt, May 4, 2016
    Last edited: May 5, 2016
  5. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    no it s new,

    someone else has the same problem

    I received the update two days ago and sadly I seem to have joined the ranks of people experiencing this problem.

    I get NO signal whatsoever at home, at work, or in any building for that matter. When I'm on the move I only occasionally get a couple of bars (h) but not enough strength to even use the internet. Most of the time it's "no signal". It was only when I was standing below to a tall building with masts on that I was Able to get 4g. As soon as I moved away though it was back to "emergency calls only". To be honest I've always had reservations about the quality of reception on this handset and had to rely on wifi calling when home, for example. Now that doesn't work either. On my previous phone (HTC One) I had at least two 4g bars at home. I only had this handset for about three months, what are my options? I've already performed a hard reset in recovery mode to no avail.

    https://community.ee.co.uk/t5/Andro...e-marshmallow-update-on-Galaxy-S6/td-p/421900

    seams to be a fault
     
    mikedt likes this.
  6. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #28
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,003
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,003
    4,681
    1,108
    Male
    If O2 works fine, it sounds like an EE issue to me.
     
  7. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    ok, there is a guy at work that has a S6 Edge on ee too, I took my card out of my phone and put it in his and it works, put his card in my and same issues, emergency call only, and no data, but he is running a different marshmallow version,

    mine - G925FXXu3DPDp
    his - G926FXX35sdpb3

    both phones unlocked
     
  8. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    I changed the lte/3g/2g auto connect to 2G and it seams to be working, so not sure why the other is not working
     
  9. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #28
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,003
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,003
    4,681
    1,108
    Male
    But you won't be getting any LTE or 3G signal. But that means your EE connection is working. Is your friend's SIM EE as well? From what you're saying seems like there's just a problem with EE's LTE signal in your area if other network's LTE works on your phone.
     
  10. staituk

    staituk Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    6
    Joined:
    May 4, 2016

    May 4, 2016
    6
    1
    16
    Male
    his ee sim works fine in his phone and gets 4g and his works in his too, put them in my phone and then issues
     

Share This Page

Loading...