1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support S7 to stock.

Discussion in 'Android Devices' started by js593, Aug 9, 2011.

  1. js593

    js593 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 21, 2011

    May 21, 2011
    68
    2
    36
    Gotta go back to to stock cause my samsung is having the search button issues and it has to go back for warranty. Odin 1 click isback to stock for AT&T phone, and the one for Rogers, is confusing me to all hell. [STOCK ROMS] i896 Rogers 2.1 and 2.2 Warranty ROM Remove ATT boot, no dbdata error!! - xda-developers

    Can anyone clarify this for me, im a little lost, they said to go back to stock AT&T bootloaders, then to re-flash the Rogers stock rom?

    Sorry, if someone could toss this into the Root/roms section plz. Thanks

    Edit: i got most of it sorted out, but im looking for the 512 PIT file and cant find it. They said it came with ODIN, but i dont see it there in the file, (all it was a .exe file)
     

    Advertisement

  2. rishi_sanju

    rishi_sanju Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    2
    0
    5
    Hi,

    I am also looking for the steps to get back to either 2.1 or 2.2 stock. Currently I am on S7. Please someone provide all the steps required to get back to stock.

    Tried ODIN3(ver 1.0), once cappy is in download mode and phone shown in ODIN window, clicked "Start"(with default selections), I see the following, but never get to stock.

    <ID:0/020> Added!!
    <ID:0/020> Odin v.3 engine (ID:20)..
    <ID:0/020> File analysis..
    <ID:0/020> Get PIT for mapping..
    <ID:0/020> Firmware update start..
    <ID:0/020> Removed!!

    Missing any steps ?

    Please help.

    Thanks,
    Rishi_Sanju
     
  3. rishi_sanju

    rishi_sanju Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    2
    0
    5
  4. js593

    js593 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 21, 2011

    May 21, 2011
    68
    2
    36
    After about an hour and a bit, bricked my phone, but got it back into download mode to be able to reflash the stock FW. S7 is now reinstalled after about 2 hours of work total. I hope i NEVER have to do this again. S7 is now booting up. Well see what happens with my search button issue, hopefully that goes away as others have had the same issue and it dissipated after a stock re-install. I'll keep you guys posted.

    10 minutes after going back to S7, the issue continues. I'll be getting a new handset i guess...
     
  5. js593

    js593 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 21, 2011

    May 21, 2011
    68
    2
    36
    Issue still present. New handset is being sent out. /sigh
     

Share This Page

Loading...