1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Samsung Galaxy S - Mobile AP problem

Discussion in 'Android Devices' started by Uncle Butch, Feb 17, 2011.

  1. Uncle Butch

    Uncle Butch Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 17, 2011

    Feb 17, 2011
    3
    0
    25
    First time I used mobile AP, it worked perfectly. Later in the day, it all stopped working. Now three different laptops cannot see my Galaxy S when I activate the Mobile AP. Has anyone got some ideas for me? I can't believe that my phone has gone faulty. It's currently on Eclaire 2.1.
     

    Advertisement

  2. bigshotproducer

    bigshotproducer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    473
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    473
    25
    63
    Television Producer
    Virginia Beach
    Not sure about an answer, but have you tried uninstalling it, and reinstalling?
     
  3. Uncle Butch

    Uncle Butch Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 17, 2011

    Feb 17, 2011
    3
    0
    25
    I didn't know that I could uninstall and reinstall the ap. It was on the phone when I got it. This whole Android thing is new to me. I will definately try this. Thanks.
     
  4. bigshotproducer

    bigshotproducer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    473
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    473
    25
    63
    Television Producer
    Virginia Beach
    I whole new world awaits you! :) good luck..hope that's helpful.
     
  5. GG1

    GG1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    219
    Joined:
    Oct 5, 2010

    Oct 5, 2010
    219
    33
    43
    Montreal Canada
    Have you checked in your mobile ap settings if "hide my device" is unchecked?
     

Share This Page

Loading...