1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support samsung mesmerize glitches

Discussion in 'Android Devices' started by Ziphless, May 26, 2011.

  1. Ziphless

    Ziphless Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    68
    6
    36
    When loading apps from market that use your notification window, like weather temp or battery level, or even a clock widget....it tends to cause my phone to malfunction.Texts don't work properly, and it force closes applications upon opening.
    I am on my "third" replacement phone because the techs thought it was my phone.I firmly believe it has to do with an app that uses the notification window that causes glitchy malfunctions. I remove my battery almost every day and do Not have a rooted phone. Anyone else have this problem?
     

    Advertisement

  2. LaTuFu

    LaTuFu Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,286
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    1,286
    258
    173
    Project Manager
    Virginia
    Not every app in the Market is going to function flawlessly on every Android phone.

    Its one unfortunate side effect of an open source platform with multiple manufacturers.

    We might be able to help you more if you could be specific about what apps you are using, and what specific errors you are having that are associated with specific apps.

    (i.e. when I use weatherbug and enable the temp icon in status bar, weatherbug FC's whenever I get an SMS...)
     
    Ziphless likes this.
  3. Ziphless

    Ziphless Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    68
    6
    36
    Ok...yes as a matter of fact weather bug is one of the apps, of which I turned off the notification temp. The other is "screen shot", which works, however it is activated through the notification bar. I deleted screen shot from my pfone and after a text message, I was turning off the phone and a screen shot was taken! I have it on my SD card. Now i think I need to clear out my phone to a fresh start for like the 8th time. The tech people at US Cellular have no answers for me, and phone tech people don't know either. I can actually teach them some things...(not said in an arrogant way)US Cellular has been awesome, again, this is my 3rd phone.
    I just want answers and all I get is a new phone. I can't believe I am the only one having this problem.
    THANKS FOR YOUR REPLY...please add any feed back.
    Gerry
     
  4. kmf

    kmf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    675
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    675
    88
    88
    Male
    Northeast Iowa
    I decided to turn off the temperature notification in my notification bar just to see what happens regarding missed calls/messages. I use the WB Elite widget on my home screen, so I see the current temp anyway.
     
  5. LaTuFu

    LaTuFu Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,286
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    1,286
    258
    173
    Project Manager
    Virginia
    As far as the WB notification, I don't know if that creates issues. I use WB, but I don't enable the status bar notifications. I use beautiful widgets with super clock and beautiful weather on my home screen, so that is always there.

    The screen shot app is not necessary at all. You can take a screen shot with the phone by hitting the power button and volume down.
     
  6. Ziphless

    Ziphless Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    68
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    68
    6
    36
    You can take screen shots on a Mesmerize? I even tried what you said, but it didn't work..
     
  7. kmf

    kmf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    675
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    675
    88
    88
    Male
    Northeast Iowa
    RE: screenshot...with my Mes, if I hold the "back" button until I feel the phone vibrate once, and then "click" the "power" button I get a screenshot. Works every time, and of course, by accident.
     

Share This Page

Loading...