1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Screen Grabs on Transformer

Discussion in 'Android Devices' started by ayrshiredude, Jun 4, 2011.

  1. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    167
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    167
    7
    36
    How do you do screen grabs on a Transformer?
     

    Advertisement

  2. chimphappyhour

    chimphappyhour Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    545
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    545
    87
    78
    KCMO
    Go into settings then click on screen. Once in there, make sure the screen shot tick box is ticked. It'll tell you what you need to do. (Hold the recent apps list key.) Once you perform this, it'll ask you if you want to keep it active. If you say no, you have to go back into settings to reactivate it later.
     
    mihaelb likes this.
  3. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    167
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    167
    7
    36
    Thats great thanks for your quick reply :D
     

Share This Page

Loading...