1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Screen problem

Discussion in 'Android Devices' started by itsnotagame, Feb 22, 2011.

  1. itsnotagame

    itsnotagame Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    5
    2
    6
    i looked for an answear but found none in the threads. My evo is stock. So here is my problem a week ago my screen started acting funny. when i go to access my full apps screen my full list of icons comes up. however before i can scroll down the list it closes. also when games on my evo the game will pause by itsef. ex. angry birds bird in mid flight pause, city jump game running smooth then a random pause. i have a refurbished evo android 2.2. my concern is i dont want a little problem like this to turn into a huge problem down the road
     

    Advertisement

  2. Mr. Ed

    Mr. Ed Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,666
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,666
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    have you taken it by a repair center. I would do that asap...especially considering it is a refurb
     
    itsnotagame likes this.
  3. itsnotagame

    itsnotagame Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    5
    2
    6
    thanks wanted to see if anyone else had a similar problem.
     
  4. voltage232

    voltage232 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 8, 2011

    May 8, 2011
    1
    0
    5
    Did you ever fix your problem? Mine just started doing this and its driving me crazy?
     
  5. Dvolve

    Dvolve Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 3, 2011

    Jul 3, 2011
    1
    0
    5
    I have a galaxy s2 that has just started doing this aswell. Really driving me nuts

    I found some suggestions it is something to do with the maps. I just cleared my map cache and the problem seems to have been solved. Hope this helps out
     
Tags:

Share This Page

Loading...