1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Screenshots & Vibrate only??

Discussion in 'Android Devices' started by Dolma07, Sep 22, 2010.

  1. Dolma07

    Dolma07 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    14
    1
    16
    Can we take screenshots? if so, how?

    And why the hell would they take the vibrate only feature out? it goes from sound mode to silent mode -__AWgmaehpnehonu.

    I am mad about this.
     

    Advertisement

  2. Billswood

    Billswood Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    108
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    108
    3
    36
    Raleigh NC
    go into settings and find vibrate settings and turn it to vibe in silent mode. fixed =D
     
  3. MasterRattler

    MasterRattler Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    2
    0
    5
    I agree Dolma...we dont have the box to check to always vibrate like on 2.1. So when I go under vibrate menu and check always vibrate, I can't completely silence the ph when using the side buttons (phone still vibrates). Vibrate is as low as it will go . Then when I click vibrate only when not in silent mode I dont have the option of just vibrate when controlling with side buttons. So basically there is no way to have it to go from Loud >Lower> vibrate > complete silence while having it vibrate at same time as ringer. It should be like this under "Only when not in silent mode" but its not because it goes straight from having volume to silent without just vibrate in between. [​IMG] I want the option to have the phone vibrate even when it's ringing , then vibrate with no ring and to completely put it on silence (no vibrate )with the side buttons, but with 2.2 that's not configurable.
     
  4. e5116

    e5116 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    142
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    142
    23
    38
    Hmmm, good point. I agree that is nice functionality that has been removed. Here is a workaround. Use the Ring Toggle application. It allows you to choose between Ring & Vibrate, Ring Only, Vibrate Only, and Silent. I haven't completely tested it with the new settings, but I think choosing it on the Ring Toggle app overrides it except for the silent setting. So you have to choose "Only when not in silent mode" for vibrate. I think that'd work, but I'd have to test out the "Ring Only" mode...I'll test it now and let you know. I have a shortcut to Ring Toggle on my main homescreen.

    Edit: Tested all four scenarios and they all work as expected. So I guess you'll have to give up the convenience of side buttons for a simple four choice selection. (Well, the side buttons will still allow you to adjust volume and turn it to silent mode, at least).
     
  5. Dolma07

    Dolma07 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    14
    1
    16
    why would they do that? getting rid of features is the dumbest thing a company can do to software....im seriously annoyed. i used all three mode and I shouldnt have to DL anything to override my damn phone from ringing -_-...
     

Share This Page

Loading...