1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support SD Card Help

Discussion in 'Android Devices' started by SwisherSweets, Oct 18, 2010.

  1. SwisherSweets

    SwisherSweets Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    68
    6
    16
    So a couple days ago I tried connecting my phone to my computer to put some files on my SD card, and whenever I'm in usb mass storage, my phone just keeps disconnecting and preparing the SD card. And it is only giving me two options when it pops up (install motoconnect or open folder) and if I try either it just freezes, which I'm guessing is because the card is not staying connected to the computer.

    I put it into pc mode and let it install the drivers but that didn't seem to help, anyone know how to fix this?

    Its real annoying having to pull the battery and pull the sd card whenever I need to put something on it or take something off.
     

    Advertisement

  2. dawnierae

    dawnierae Android Expert
    Rank:
     #116
    Points:
    233
    Posts:
    1,261
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    1,261
    875
    233
    Insurance for fancy ass resorts
    VA
    Mine goes through that connecting and disconnecting cycle for a LONG time when I connect for USB mass storage mode. But I found that if I just leave it be, it eventually allows me to open it under "My Computer" and transfer stuff to it.
     
    SwisherSweets likes this.
  3. ndfan4u

    ndfan4u Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Jun 13, 2010

    Jun 13, 2010
    223
    10
    38
    Los Angeles
    Same here, it must take 2-3 minutes before it actually connects.
     
    SwisherSweets likes this.
  4. SwisherSweets

    SwisherSweets Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    68
    6
    16
    Thanx ill try it when I get home but why would it do this all of a sudden now? Maybe its the rom im running
     

Share This Page

Loading...