1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Send all calls to voicemail automatically?

Discussion in 'Android Devices' started by JDuc, Dec 20, 2009.

  1. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    Does anyone know of a setting that will send calls to voice mail automatically but still allow the phone to function normally otherwise?

    I use an application that needs to still have GPS functionality and network access (so Airplane Mode wouldn't work...;) ).

    Can anyone direct me here? :thinking:

    Many thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. deryn

    deryn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    120
    1
    36
    I know you can do it per person but I'm assuming you want an on/off toggle for all contacts right?
     
  3. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    That is correct deryn, I would like it off for everyone. :)
     
  4. djspock3030

    djspock3030 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 20, 2009

    Turn the phone off :p
     
  5. djspock3030

    djspock3030 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 20, 2009

    Turn the phone off :p
    o wait you need to use it. I have no idea how to do it from the phone but i know you can do it from the automated sprint menu. However that might take some digging.
     
  6. ftothe3

    ftothe3 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    48
    Joined:
    Sep 30, 2009

    Sep 30, 2009
    48
    0
    15
    in the network settings put it on Ev only

    edit: mobile network settings... mode of operation

    i think this should work
     
  7. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    That did it! Many thanks ftothe3!

    EDIT: adding a bit more detail for those who find this thread later and can't figure it out:

    Settings > Wireless Controls > Mobile Network Settings > EVDO Only
     
  8. astrobill

    astrobill Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    219
    Joined:
    Dec 15, 2009

    Dec 15, 2009
    219
    24
    38
    You left out the "Mode of Operation" menu item...so you meant:

    Settings > Wireless Controls > Mobile Network Settings > Mode of Operation > EVDO Only
     
  9. JDuc

    JDuc Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    137
    0
    35
    Roadway Analyst III
    Little Elm, Texas
    yeah, that...lol

    Thanks!
     
  10. kennyidaho

    kennyidaho Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    416
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    416
    5
    36
    Computer Technician
    Take a guess
    You left out:

    Menu Button > All Programs \
    Menu Button-------------------------| Settings > Wireless Controls > Mobile Network Settings > Mode of Operation > EVDO
    Encircled Up Arrow--------------/
     
  11. danerin

    danerin Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    3
    0
    5
    Is this possible on the Samsung Moment?
     
  12. blockchopa

    blockchopa Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    8
    0
    5
    Austin TX
    Trying to figure out how to do this on htc evo
     
  13. JB in AZ

    JB in AZ Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,869
    Joined:
    Oct 27, 2009

    Oct 27, 2009
    1,869
    267
    173
    Florida
    May I suggest that you pose your question in the HTC EVO 4G section? :)
     
  14. tazoman

    tazoman Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    36
    Joined:
    Jan 6, 2011

    Jan 6, 2011
    36
    1
    16
    Ok just found through Google but I didn't know it applied to the evo phone but I have the incredible and would like to know how to do this on my phone. Any help would be appreciated
     
Tags:

Share This Page

Loading...