1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Serendipity 6.3 Mods

Discussion in 'Android Devices' started by iffrett, Mar 26, 2011.

  1. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    I noticed that after updating from 6.2 to 6.3, my battery mod, transparent notification, and coloured settings were changed back to stock...so I went and reapplied the mod through recovery. However, it still doesnt change. anybody else have the same problem?
     

    Advertisement

  2. Rootmepls

    Rootmepls Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    264
    Joined:
    Jan 22, 2011

    Jan 22, 2011
    264
    29
    43
    NorCal
    Did you make a new kitchen zip or use the old one? Mine reverted back also but I created a new zip and flashed them in recovery. Worked.
     
  3. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    I was using the new rom kitchen. I manage to pinpoint it to the battery mods. Everything else is fine. When I try to install the battery mods, an error occurs and installation aborts
     
  4. Rootmepls

    Rootmepls Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    264
    Joined:
    Jan 22, 2011

    Jan 22, 2011
    264
    29
    43
    NorCal
    I installed the "Green G" battery mod this time. Went ok. You might ask over at the xda site see if they have an answer.
     
  5. meohman1

    meohman1 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    46
    8
    16
    PSM Compliance Coordinator (Process Safety Managem
    Luling, LA

    Go back to the kitchen and try it again - ChanceM updated the kitchen this afternoon and the Green Mod works now with the 6.3 update.

    Mike
     
  6. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    darn i wish i read your post earlier meohman1, I just reflashed it again from stock. now everything works except for gps...
     
  7. sethjamto

    sethjamto Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    107
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    107
    7
    36
    I had my first GPS problems ever after flashing 6.3, but learned that if you clear out the cache files and re-download the A-GPS you will get your lock back. It worked for me instantly.

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12444998&postcount=716
     
  8. iffrett

    iffrett Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    210
    14
    38
    Engineering Student
    Toronto, Canada
    Thanks but I tried it and I'm still not getting a lock after 5minutes. Do I have to be outside for it to work? Im trying to get detected and I'm on the main floor of my house
     
  9. reinbeau

    reinbeau Klaatu barada nikto
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,333
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    1,333
    218
    163
    Pilates Instructor
    South of Boston, MA
    You should be outdoors. GPS signals are seriously degraded by passing through windows and doors, and with the limited GPS antennae in the Captivate, you want as clear a line of sight to those satellites as you can get.
     

Share This Page

Loading...