1. Download our Official Android App: Forums for Android!

set cpu?

Discussion in 'Android Devices' started by rivak24, Feb 16, 2010.

  1. rivak24

    rivak24 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 15, 2009

    Dec 15, 2009
    26
    0
    15
    not sure if this was already answered but is there a way of downloading set cpu online instead of the market.then just donating the money from there?
     

    Advertisement

  2. Konikub

    Konikub Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    241
    Joined:
    Dec 25, 2009

    Dec 25, 2009
    241
    42
    43
    Manager
    Why would you want to do that..? Sounds like it would be more trouble then just dowloading it straight off the market (paying for it of course)!!!

    ....and if you didn't like it then just uninstall it, and when you uninstall it with in a day or so, it NEVER even gets charged to your card/account :)

    So after all that explaining....the answer is no, there is not a way to get SetCPU without going through some sort of market. Unless you steal it...and that is very disrespectful toward all the DEV's have gotten us this far!

    If you are looking for free....go with "overclock" instead, but IMHO SetCPU is worth the 99 cent!!!!!!
     
  3. rivak24

    rivak24 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 15, 2009

    Dec 15, 2009
    26
    0
    15
    i dont have a credit card that i can use at the moment
     
  4. Konikub

    Konikub Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    241
    Joined:
    Dec 25, 2009

    Dec 25, 2009
    241
    42
    43
    Manager
    Ah...gotcha. Then go with "overclock"....it's free and works pretty much the same. Most people are partial to SetCPU because it has more options...but you will find those that swear by OverClock

    I'd use OC until you get a debit card of some sort.....they have prepaid ones at the supermarket you know. Put a twenty-spot on one, and go to town on the market. You'll get all you've ever wanted and then some :D:D:D
     
  5. rivak24

    rivak24 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 15, 2009

    Dec 15, 2009
    26
    0
    15
    i guess ill just go with overclock. any idea what i should set min and max to?
     
  6. Konikub

    Konikub Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    241
    Joined:
    Dec 25, 2009

    Dec 25, 2009
    241
    42
    43
    Manager
    Here is a good thread for that info.....

    Mine personally is set to 275 min and 480 man....with "ondemand"
     
Tags:

Share This Page

Loading...