1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Sholed mod to bugless? help?

Discussion in 'Android Devices' started by kimber, Mar 24, 2010.

  1. kimber

    kimber Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 21, 2010

    Mar 21, 2010
    4
    0
    5
    I have read a lot as not to ask dumb question,or start redundant thread... Have sholes mod. having troublr getting to bugless beauty. I know enough to get myself in trouble. had boot loop when I tried last. Did restore and fixed isue but still on sholes mod. Also how to get sholes mod icon off phone. need step by step on all. watched youtube vids already. Thanks in advance for your help.
     

    Advertisement

  2. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    SholesMod is 2.0.1 based, and Bugless Beast is 2.1 based, so you'll have to wipe your data and reinstall all your apps. This can be mitigated by using Titanium Backup, though if you don't have the Donate version, it can still be quite a chore.

    But it goes like this:

    1. Download Bugless Beast nandroid
    2. Put nandroid onto your sdcard/nandroid folder
    3. Boot into SPRecovery (hold x down when you power up phone)
    4. Select backup/restore, advanced restore
    5. Select the bugless beast nandroid folder
    6. Restore it
     
  3. kimber

    kimber Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 21, 2010

    Mar 21, 2010
    4
    0
    5
    Please help. Just bumping to top.
     
  4. OMJ

    OMJ Bazinga
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,290
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    3,290
    825
    213
    Finance
    Pennsylvania
    what part of Fab's instructions didnt work for?
     
  5. "idroid"

    "idroid" Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    24
    Joined:
    Mar 2, 2010

    Mar 2, 2010
    24
    0
    15
    Just download rom manager from the market. Install clockwork recovery which is on the app and then download rom from the app and it will install it for you. Its easy but wipe and clear data
     
  6. kimber

    kimber Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 21, 2010

    Mar 21, 2010
    4
    0
    5
    Got bugless through rom update, but lost 3g? Thanks for you help so far.
     
  7. doomedromance

    doomedromance Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    664
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    664
    82
    78
    The Left Coast
    You can't use the the update.zip. You have to do a nandroid backup.
     
  8. kimber

    kimber Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 21, 2010

    Mar 21, 2010
    4
    0
    5
    switched to cryo rom and all is well. Thanks for all your help.
     

Share This Page

Loading...