1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Sim card question

Discussion in 'Android Devices' started by frylock, Apr 28, 2011.

  1. frylock

    frylock Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    4
    0
    5
    Can I swap my sim card from my hero to another hero? Will I have to call sprint to do it or will everything just transfer when I swap the card? Thanks
     

    Advertisement

  2. 330D

    330D From My Cold Dead Hands
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,863
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    2,863
    779
    213
    operator
    upstate NY
    No sim card in a CDMA Sprint Hero dude. Only GSM phones have sim cards.
     
  3. V425

    V425 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    347
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    347
    22
    38
    Maryland
    Do you mean the SD card?
     
  4. JesterGrafix

    JesterGrafix Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    18
    1
    36
    If you want to activate another phone in place of yours you can do it from the Sprint website, contacts and stuff should update as long as you synced them with Google.
     
Tags:

Share This Page

Loading...