1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root SimpleRoot Problem

Discussion in 'Android Devices' started by EVO4G:), Jul 16, 2010.

  1. EVO4G:)

    EVO4G:) Member
    Thread Starter
    5

    Jun 1, 2010
    9
    0
    5
    Help! When I go to step 4 it doesn't go into the skating android screen! Is it necessary to do step 4 to load custom ROMs? Please help me.
     

    Advertisement

  2. cabbie

    cabbie Well-Known Member
    213

    Mar 23, 2010
    1,344
    553
    213
    yes it is. i suggest just keep on reading through the massive XDA thread to for hints and advice while continuing to try. It took me 6 hours to get it working. Be persistent and you will get it.

    BTW browse the xda thread on ANOTHER computer. Don't touch your computer while its doing its thing because that will mess up the send commands.
     
  3. EVO4G:)

    EVO4G:) Member
    Thread Starter
    5

    Jun 1, 2010
    9
    0
    5
    Ok, I got it to work. You can Flash ROMs with the new simpleroot corect?
     
  4. tjwoo

    tjwoo Well-Known Member
    53

    May 22, 2010
    218
    50
    53
  5. Jack Daniels

    Jack Daniels Well-Known Member
    38

    Apr 27, 2010
    226
    12
    38
    LACEY WA
    ok after hours of fighting that same issue here is what you do

    1 dont turn off the 1st screen when it goes red and says hit ok to continue ignore it and go to next steps.

    2 or sence you have tried it a couple of times skip step one altogether and just do steps 2-4 try that and get back to us that seems to fix it for everyone
     
  6. cabbie

    cabbie Well-Known Member
    213

    Mar 23, 2010
    1,344
    553
    213
    something that helped me (possibly) was after a fail, i deleted the pushed files from step 1 off my sd card and let it do it again.

    but the process with what will work seems to be different for just about every EVO, its really odd.
     
Tags:

Share This Page

Loading...