1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support sms error

Discussion in 'Android Devices' started by Jennaosinski, Feb 1, 2010.

  1. Jennaosinski

    Jennaosinski Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 1, 2010

    Feb 1, 2010
    1
    0
    5
    please help everytime i go to send a message it says sms error cause code 34 error class 2

    i did a hard reset and it is still happening?
     

    Advertisement

  2. jbdan

    jbdan Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,121
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    7,121
    3,187
    513
    atl ga usa
    Have you tried dialing *228 to reprogram your phone? Just a suggestion
     
  3. erisuser1

    erisuser1 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    1,644
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    1,644
    759
    223
    I'll jump in and suggest you do exactly as jbdan suggests - listen to the voice menu when you dial *228, and select option 1.

    Set your phone down (perhaps you can listen to it on speakerphone) while it is doing it's thing, and leave it alone until the (automated) voice on the phone indicates that programming is complete.

    Then try a text message (send one to yourself for the quickest test!) and report back if this fixes your problem.

    eu1
     
  4. danielmihai1

    danielmihai1 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    1
    0
    5

    i have this same problem except my htc eris is flashed to metro pcs. can anyone help?
     
  5. vsanc12

    vsanc12 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Jan 2, 2011
    4
    0
    5
    My Droid is also doing this, it's flashed to metro PCS as well I dialed *228 and pressed 1 and then I talked to a Metro agent and told her that I needed to "Reprogram my phone" and she gave me some simple instructions and told me that it would automatically tell me if it had successfully reprogrammed and it said it didn't but it has seemed to have fixed the problem. I also hard booted the phone.
     
  6. vsanc12

    vsanc12 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 2, 2011

    Jan 2, 2011
    4
    0
    5
    but I am having trouble with my Internet it seams as the first time I used the wifi it hasn't worked since then.
     
  7. elizarami

    elizarami Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 13, 2012

    Sep 13, 2012
    1
    0
    5
    Thank God for this forum. My phone flipped out this morning (when I needed it most) and I followed the *228 directions and I'm back in business.
    Thanks!!!
     

Share This Page

Loading...