1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root so I tried to flash xtrRom4.0.6.1 and...

Discussion in 'Android Devices' started by NPH-, Aug 20, 2010.

  1. NPH-

    NPH- Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    208
    Joined:
    Jan 29, 2010

    Jan 29, 2010
    208
    5
    36
    Texas
    it says installation aborted... (bad)

    can anyone help me with this? what can I do to fix this?
     

    Advertisement

  2. thetomlin2

    thetomlin2 Guest
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,292
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    1,292
    242
    143
    L'Etoile du Nord
    Re-download the zip and try again. I installed it without a hitch.
     
    NPH- likes this.
  3. SplicedX

    SplicedX Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    239
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    239
    94
    53
    did you try to flash over 4.0.6 without wiping? I did a full wipe to be safe and everything went smoothly. 6 minutes total from skateboards to setup.
     
  4. jday

    jday Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    17
    1
    16
    Although I normally do wipe between installs, since I had just loaded 4.0.6 today and spent a couple of hours setting it up exactly like I wanted, I decided to flash 4.0.6.1 without wiping, although I did do a NAND backup just in case. Installation went smoothly and quickly and it is working great. So, I agree with the suggestion above, re-download the zip and reflash it.
     
  5. NPH-

    NPH- Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    208
    Joined:
    Jan 29, 2010

    Jan 29, 2010
    208
    5
    36
    Texas


    thx man... i guess when it downloaded the first time for some reason it wasn't a complete download

    re-downloaded it and flashed it again, worked perfect

    thx all for helping
     
  6. thetomlin2

    thetomlin2 Guest
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,292
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    1,292
    242
    143
    L'Etoile du Nord
    No problem ... enjoy
     
  7. MrWilliams

    MrWilliams Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    88
    Joined:
    Jul 26, 2010

    Jul 26, 2010
    88
    10
    18
    Greenville, NC
    I just flashed over 4.0.6 with no issues.
     
  8. Praetorian

    Praetorian Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    180
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    180
    23
    38
    IT Manager
    Las Vegas, NV
    This happened to me as well when I flashed XTRRom because I didn't "safely disconnect" the usb drive. It must have corrupted the zip file.
     

Share This Page

Loading...