1. Download our Official Android App: Forums for Android!

so Verizon screwed me...

Discussion in 'Verizon' started by Thechidz, Jan 9, 2013.

  1. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    I bought a Tab 2 with verizon LTE and have been using my unlimited data sim. I am a heavy user I have 3 LTE devices now, my rooted thunderbotl, ipad3 and Tab 2. I've been using it for a few days working great with a reliable 4G connection. Today when I turned it on I noticed verizon was downloading a carrier update automatically and I didn't even get the chance to deny it (I always ignore them on my ipad and my tbolt is rooted so I guess they dont send them). Well now my vzw 4g LTE connection is total crap.
     

    Advertisement

  2. jwither

    jwither Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    615
    Joined:
    Aug 19, 2011

    Aug 19, 2011
    615
    152
    93
    Opinionated Jerk
    Underground
    Something doesn't sound right, maybe you can educate me, but didn't Verizon stop offering truly unlimited plans a couple years ago, and only recently started selling phones with sim cards?

    You've grandfathered your unlimited plan into their LTE service? If you don't have a cap, I'd think you could call and ask them WTF?
     
  3. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    Verizon stopped offering unlimted plans summer 0f 2012, so about 6 months ago. I am still grandfathered into the unlimited plan.

    All 4G LTE phones and tablets utilize sim cards, and verizon has been selling them for about 2 years now going back to the thunderbolt, which is the phone I have.
     
  4. jwither

    jwither Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    615
    Joined:
    Aug 19, 2011

    Aug 19, 2011
    615
    152
    93
    Opinionated Jerk
    Underground
    Have you installed Flash and gone to speedtest.net? (I've heard bad things about their app)
     
  5. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    I've been getting 10mbps down consistently, yes installed flash works perfectly
     
  6. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    just did a test right now

    [​IMG]
     
  7. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    and I am in the sticks. Btw my data seems to be working better now after restarting a few times. Hopefully the issue is resolved
     
  8. AntimonyER

    AntimonyER AF Addict
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    13,646
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    13,646
    8,004
    1,343
    Statesboro, GA
    Glad to hear it seems it was only temporary...
     

Share This Page

Loading...