1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Someone Help!

Discussion in 'Android Devices' started by RWCouck, May 4, 2010.

  1. RWCouck

    RWCouck Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Mar 8, 2010

    Mar 8, 2010
    34
    0
    15
    Educator
    Michigan
    Okay I am having a force close problem. When I go to apps and click on manage it gives me a force close everytime. I have tried everything i can think of. Any suggestions?
     

    Advertisement

  2. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,940
    Joined:
    Oct 24, 2009

    Oct 24, 2009
    2,940
    564
    213
    Real Estate Agent
    M A dub'l dolla sign
    Have your tried rebooting the phone? If that doesn't fix your problem you might have to do a factory data reset menu>settings>privacy.
     
  3. Phydeaux

    Phydeaux Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    393
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    393
    67
    53
    Lake Oswego, Or.
    How to do a factory reset on a Droid Incredible:

    Note that all data will be deleted as a result of this procedure. This process does NOT delete data stored on the microSD card. I recommend backing up all of your personal data before proceeding.


    1. Turn the power off. If your HTC DROID Incredible is frozen, pull the battery out and reinsert it
    2. Hold the Volume Down button
    3. Press and release the Power button
    4. You are now presented with a menu that allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock
    5. Select Clear Storage by pressing the Volume Down button
    6. Press and release the Power button
    7. Now simply confirm your decision: Volume Up for YES and Volume Down for NO

    If you selected YES, all data including third-party applications will be deleted from the HTC DROID Incredible. Once the wipe is complete, the phone will reboot to its factory fresh state.
     
  4. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,940
    Joined:
    Oct 24, 2009

    Oct 24, 2009
    2,940
    564
    213
    Real Estate Agent
    M A dub'l dolla sign
    Yea you can also do it that way but if your Inc isn't frozen it's not really necessary.
     
  5. RWCouck

    RWCouck Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Mar 8, 2010

    Mar 8, 2010
    34
    0
    15
    Educator
    Michigan
    I have tried all these things & still nothing
     
  6. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,940
    Joined:
    Oct 24, 2009

    Oct 24, 2009
    2,940
    564
    213
    Real Estate Agent
    M A dub'l dolla sign
    If you did a factory reset and didn't install any apps before trying to go to manage applications and your still getting FC's then you should get a exchange.
     

Share This Page

Loading...