1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Sound but no video

Discussion in 'Android Devices' started by 5150, May 5, 2010.

  1. 5150

    5150 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    14
    0
    15
    Hey guys,
    I have tried both handbrake and xvidtopsp and with both programs I am just getting audio with a black screen. Can anyone help me figure out what I am doing wrong. I used the handbrake settings that someone had posted in a thread in here but that gave me the black screen as well.
    Thanks.
     

    Advertisement

  2. 5150

    5150 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    14
    0
    15
    I think I have it figured out now, If anyone else is having problems try the ipod/iphone default setting in handbrake. I did this and left the keep aspect ratio checked. I put the width to 640. Left everything else the same. 3 videos have worked like that so far. They look great. Not sure how much clipping is going on, but it wasn't enough for me to notice.
     
  3. Hand76

    Hand76 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Yea I have been able to get videos to finally work with XVid4PSP using iphone settings.

    But one problem is I turned most of my collection to BluRay and cant copy the original DVD's to my PC anymore, and all I have (on my computer) are encoded MP4 videos set to work on my PSP.

    Anyway I can reencode those files to work on the Incredible? When I open up a file and start encoding it, it does nothing. No progress. :(
     

Share This Page

Loading...