1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support Sound out of sync?

Discussion in 'Android Devices' started by BertEddie, Apr 25, 2010.

  1. BertEddie

    BertEddie Member
    Thread Starter
    16

    Apr 6, 2010
    11
    8
    16
    Hi,

    Does anyone else have a problem with downloaded video files and the sound being out sync? Tried numerous files and players, but the sound lags the pic enough to be bloody annoying!!

    I've tried Mediascape, Act 1 and mVideo, al with same result.

    Any suggestions please?
     

    Advertisement

  2. puppet_master

    puppet_master Well-Known Member
    18

    Mar 16, 2010
    76
    12
    18
    It might be the video you're watching rather than your phone. Also, if you're streaming, it's quite common so try using Wi-Fi instead

    -pup-
     
  3. BertEddie

    BertEddie Member
    Thread Starter
    16

    Apr 6, 2010
    11
    8
    16
    Thanks for the reply, but I've tried numerous different files. They are downloaded, not streamed.

    Can I assume you're not having this issue?
     
  4. sleepless

    sleepless Well-Known Member
    18

    Mar 31, 2010
    74
    16
    18
    UK
    So are you downloading from your pc and transferring to the x10 or are you downloading from x10 browser?

    I have not had problems with from pc to x10 so if its from x10 browser then I will give it a test to check.
     
  5. BertEddie

    BertEddie Member
    Thread Starter
    16

    Apr 6, 2010
    11
    8
    16
    I'm downloading .mp4 files from the x10 browser. I'll try and download the same file on to my PC and transfer and see if that sorts it.

    Thanks for the suggestion.
     

Share This Page

Loading...