1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Sound when answering phone

Discussion in 'Android Devices' started by bronco401, Jan 29, 2010.

  1. bronco401

    bronco401 Member
    Thread Starter
    5

    Dec 14, 2009
    5
    0
    5
    Colorado
    I have only had it happen twice. When I answer by Droid, the caller can barely be heard. At first I thought there was no sound, but I could hear the caller, but just barely.

    Anyone else have this problem?
     

    Advertisement

  2. messenger13

    messenger13 Well-Known Member
    163

    Dec 8, 2009
    3,133
    381
    163
    Director of IT
    Cleveland, OH
    Nope. My sound/call quality has been perfect since day 1. :)
     
  3. rkcoll1

    rkcoll1 Member
    35

    Dec 7, 2009
    10
    0
    35
    Agronomist
    Sioux City, Iowa
    I have had this happen to me twice as well. Not sure what is going on. When i make a call to check it out it sounds fine the very next call.
     
  4. PetiePal

    PetiePal Well-Known Member
    88

    Nov 17, 2009
    760
    43
    88
    What's your signal strength?
     
  5. bronco401

    bronco401 Member
    Thread Starter
    5

    Dec 14, 2009
    5
    0
    5
    Colorado
    It's not the call quality, because when I turn the speaker phone on, the call sounds perfect. Signal strength is full.
     
  6. mrthundercleese

    mrthundercleese Well-Known Member
    56

    Nov 20, 2009
    187
    2
    56
    Code monkey
    Yep I have this problem frequently. Toggling the speakerphone fixes it (like the echo problem from 2.0... heh). Never on outgoing calls though.

    I didn't notice the problem before I rooted my device. All I've done so far is put on the multitouch browser, swapped the gallery with the 2.1 gallery and the stock launcher with the 5 screen launcher, and removed some crappy vzw apps that I didn't want so maybe it's just coincidental.

    It doesn't really bother me too much though.
     
  7. bronco401

    bronco401 Member
    Thread Starter
    5

    Dec 14, 2009
    5
    0
    5
    Colorado
    I have not rooted my device, so I don't think that is involved. Thanks!
     
  8. duckworth

    duckworth Member
    15

    Oct 18, 2009
    11
    0
    15
    LI,NY
    This just happened to me, but there was no sound at all from the ear speaker. The speakerphone worked. The ear speaker was completely dead until I rebooted it.
     
  9. brnr17

    brnr17 Well-Known Member
    38

    Dec 30, 2009
    309
    17
    38
    Wisconsin
    its happened to me a handful of times as well. Signal strength good on both ends but can't hear them at all. Hang up and redial and its perfect again.
     
  10. mkibrick

    mkibrick Well-Known Member
    15

    Oct 16, 2009
    52
    0
    15
    Graduate Student Researcher
    Irvine, CA
  11. brnr17

    brnr17 Well-Known Member
    38

    Dec 30, 2009
    309
    17
    38
    Wisconsin
  12. bronco401

    bronco401 Member
    Thread Starter
    5

    Dec 14, 2009
    5
    0
    5
    Colorado
    Never used a headphone.
     

Share This Page

Loading...