1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Spare Parts App: (You) Do Want

Discussion in 'Android Devices' started by W4LLY, Dec 1, 2009.

  1. Skeletronix

    Skeletronix Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    193
    Joined:
    Feb 17, 2010

    Feb 17, 2010
    193
    29
    43
    Philthadelphia

    Advertisement

  2. hookem

    hookem Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    418
    Joined:
    Dec 21, 2009

    Dec 21, 2009
    418
    46
    53
    Male
    TEXAS - Liberty Hill
    Thanks Selectronix! I'll mess with it some more.
     
  3. BoulderAndroidFan

    BoulderAndroidFan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    296
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    296
    18
    58
    Multimedia
    West
    Had that and android.proccess error happening at the same time. I got rid of Spare Parts b/c it really didn't seem to improve things much. And I set Advanced Task Manager to never kill an app automatically. I also got rid of Any Cut, which I used to create an icon to access brightness directly from the home screen. The phone hasn't had a Sense restart or process error since.
     
  4. IzelTokatl

    IzelTokatl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    580
    Joined:
    Dec 11, 2009

    Dec 11, 2009
    580
    90
    78
    a lifehacker
    Southern California
    Go into process manager, set to normal, not aggressive. Otherwise its a great app. This setting doesn't consider HTC Sense as an ignored process to it gets killed when your in other apps.
     
  5. Turnski7

    Turnski7 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    3
    0
    5
    I Have the HTC Hero (T-mobile G2 Touch) Phone that is current running on Android 1.5, i heard about the app and its ability to enlarge fonts which is very useful to me as i am visually impared. I downloaded the App no probs however, every time i select a large font then navigate away from the menu screen the text resets and goes back to default size... what am i doing wrong somebody please help !! Please
     
  6. thrawn86

    thrawn86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Aug 3, 2010

    Aug 3, 2010
    512
    33
    68
    Miranda
    as far as I know that setting only works within the spare parts app.
     
  7. Turnski7

    Turnski7 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    3
    0
    5
    So the option to enlarge the text only applies while you're browsing the settings within Spare parts app ? .. seems pretty pointless to me that.. could you possibly recommend any other way of enlarging most texts on the phone in general.. i installed the Handcent app so reading text messages is no longer a problem, but reading most other things is still rather tricky, any suggestions ?
     
  8. thrawn86

    thrawn86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    512
    Joined:
    Aug 3, 2010

    Aug 3, 2010
    512
    33
    68
    Miranda
    I know for a fact there are at least a couple apps out there that will change font size globally.

    try searching the market or google for 'font size'
     
  9. Turnski7

    Turnski7 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    3
    0
    5
    Good idea but didnt have any luck, if anyone actually knows a suitable app would be a lifesaver.. thanks peeps
     
  10. megeso

    megeso Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 9, 2011

    May 9, 2011
    1
    0
    5
    for those use spare part..having rotate screen error.although uninstall the spare part. .i have suggestion..try do horizontal calibration at display setting menu..then put your tab on table then touch calibrated..it work well on me..hope this help.
     
  11. BillyGibson3857

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 25, 2014

    Dec 25, 2014
    1
    0
    5
    Male
    When i use the app i will put in the settings i want but when i exit the app it resets. Any help?
     

Share This Page

Loading...