1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Speed dialing

Discussion in 'Android Devices' started by Darkflame1, Aug 27, 2013.

  1. Darkflame1

    Darkflame1 Member
    Thread Starter
    Rank:
     #864
    Points:
    36
    Posts:
    53
    Joined:
    Jan 4, 2012

    Jan 4, 2012
    53
    9
    36
    Alamo city
    I have set several phone numbers for various speed dial options. When I push the number for a specific speed dial, it does not put the phone number in the dialing field, but this single digit that I push. In order for me to actually dial the number, I have to tap the phone number that is displayed so that it goes to the dialing field. Then I have to tap the dial button.

    On my LG Nitro, when I tapped a single digit for the speed dial, it automatically put the phone number in the dialing field, and all I had to do was to hit the dial button.

    Is there something I am missing on my samsung galaxy s 4 that will take away the extra step that is currently required?
     

    Advertisement

  2. Darnell0216

    Darnell0216 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    825
    Joined:
    Feb 15, 2011

    It's tap and hold, just like 1 for Voicemail with the single digit speed dials. Not sure if you can do anything about the double digits.
     
    Darkflame1 likes this.
  3. Darkflame1

    Darkflame1 Member
    Thread Starter
    Rank:
     #864
    Points:
    36
    Posts:
    53
    Joined:
    Jan 4, 2012

    Jan 4, 2012
    53
    9
    36
    Alamo city
    YES!!! Tap & hold is working. PLUS, if you tap the 1st digit and tap hold the 2nd one, it works for double digit speed dials!

    THANK you!!!
     

Share This Page

Loading...