1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Speed Dials

Discussion in 'Android Devices' started by jporch316, Nov 27, 2010.

  1. jporch316

    jporch316 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    175
    4
    36
    Pontypridd UK
    Is there any way to set speed dials on the dialpad? Ive had other android phones where its poss - cant fo the life of me find the option anywhere
     

    Advertisement

  2. rosered

    rosered Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,129
    Joined:
    Jul 4, 2010

    Jul 4, 2010
    2,129
    317
    163
    UK
    Don't think there is on the stock dialling application, just had a quick search on Android Market and there seem to be quite a number of options many of which are free so I'd have a look there and see if you can find what you want there.
     
  3. karthikb351

    karthikb351 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    2
    0
    25
  4. coman_nick

    coman_nick Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    272
    Joined:
    Oct 25, 2010

    Oct 25, 2010
    272
    27
    43
    Bucharest, Romania
    I use the stock contact list - favorites. When you one it you'll see 2 tabs. The second is marked by a star. You can add contacts there and is kind of a speed dial. The only problems are
    1. you must have a contact picture in order to diferenciate the persons there
    2. after you select the contact from favorites, you must press again the pnone no. to call
     
  5. chethan.2106

    chethan.2106 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Nov 26, 2010

    Nov 26, 2010
    5
    0
    5
  6. jporch316

    jporch316 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    175
    4
    36
    Pontypridd UK
  7. jporch316

    jporch316 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    175
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    175
    4
    36
    Pontypridd UK
    guys - have you got x8's?

    This app is for 2.1 android only not 1.6 - app brain wont allow it?
     
  8. coman_nick

    coman_nick Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    272
    Joined:
    Oct 25, 2010

    Oct 25, 2010
    272
    27
    43
    Bucharest, Romania
    Well, if they're from India, they have X8 with 2.1. And I think they both are.
     

Share This Page

Loading...