1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Speed dials

Discussion in 'Android Devices' started by Sumo, Sep 20, 2009.

  1. Sumo

    Sumo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    133
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    133
    3
    56
    Hi people, Is it possable to put speed dials on the dialer key pad?

    Thanks,Matt:)
     

    Advertisement

  2. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,113
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,113
    1,010
    313
    UK
    lol good point never tried it and cant find a way

    although android has a favs option so you could just use that?
     
  3. Sumo

    Sumo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    133
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    133
    3
    56
    True dude true,it just makes it easy when in the car holding a button to call home. One touch dialing;)
     
  4. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,113
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    6,113
    1,010
    313
    UK
    oh yeah lol, maybe something should be put through to the android devs as its vanilla android dialer
     
  5. Shayko

    Shayko Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Aug 23, 2009

    Aug 23, 2009
    63
    2
    16
    search for aContacts on the market. it got speed dial amongst other cool features :)
    and the dev keeps upgrading it when he can.
     
  6. dkaufman1

    dkaufman1 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    118
    Posts:
    1,202
    Joined:
    Oct 24, 2008

    Oct 24, 2008
    1,202
    29
    118
    Android Scientists
    The Lab
    I would think there would a widget/shortcut option for this, but I haven't found one yet.

    I tried adding a contact to the home screen as a shortcut, but it still is a two click process to dial them.
     
  7. Andronix

    Andronix Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    676
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    676
    16
    63
    with anycut it's one click to dial, assuming screen is not locked.
     
  8. ryko

    ryko Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    146
    Joined:
    Sep 7, 2009

    Sep 7, 2009
    146
    0
    35
    Cabernetmaker
    France:
    Hi Sumo,
    Just found "Tap Dialer" app on market, might be what you are looking for :)
     
  9. Sumo

    Sumo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    133
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    133
    3
    56
    all sorted now thanks lads. Have gone for the short cut option on the home screen. But thanks for the replys
     

Share This Page

Loading...