1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Sprint] Help with Mobile Data on Darthstalker S4 ROM

Discussion in 'Android Devices' started by 4cowboys4life, Dec 14, 2013.

  1. 4cowboys4life

    4cowboys4life Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    28
    4
    16
    Hi Everyone,

    I've installed the Darthstalker ROM for my Sprint Galaxy S4 phone and mobile data does not activate. I've chosen Sprint in the Aroma installer and nothing. I've done the full wipe and followed instruction fully the best I can tell. While I'm certainly not a pro, I've flashed many ROMs and have never had an issue with mobile data coming up.

    I really want to give this ROM a go.

    Any ideas?

    ★[ROM] ☆ DARTHSTALKER S4 ☆ | VERSION X | Aroma | Multi-Carrier | 12.11.2013 ☆ - xda-developers

    Thanks,

    MG
     

    Advertisement

  2. 4cowboys4life

    4cowboys4life Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    28
    4
    16
    Well maybe someone has a fix, but I've just read through all the pages for this ROM and it seems to be having many issues concerning this. So maybe I have my answer.
     
  3. Podivin

    Podivin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,679
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3,679
    881
    213
    Jacksonville, Fl
    It sounds like you've found the answer, but I'm moving this to the root section for better visibility. Maybe someone here will have an idea.
     
  4. cocokasper

    cocokasper Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    144
    Joined:
    May 13, 2012

    May 13, 2012
    144
    24
    38
    Automotive, computer, & electrical Tech
    Bay Area CA
    hey I'm super busy and been searching for about an hour and this is the only thing I can find about this issue....
    can you share the links and/or solution to this problem?
    I found a temporary solution to go into the settings and manually force the network to search. but everytime I lose signal or toggle wifi.. I can't get the data to stick. Almost like the auto-connect doesn't work.
    thanks a bunch for the links.
     
  5. BigBadWolfe

    BigBadWolfe Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 6, 2014

    Jan 6, 2014
    1
    0
    5
    I had the same problem and fixing it is easy. On your stock ROM look up your APN settings and write them down EXACTLY. Now flash your custom ROM and kernel settings. If you got your WiFi then go to mobile settings and go to where your APN settings for your carrier and edit them to your old settings. Don't do a search. Edit. For myself all goes well from here. Ive flashed Wicked 9.1 , Hyperdrive RLS12 , SHOstock vr3 , Darthstalker. All aroma installed. WiFi worked but not mobile until I EDITTED the APN settings manually. Galaxy s4 on Darthstalker for now. Who knows in an hour? Maybe WICKED. ATT SAFESTRAPED 3.71
     

Share This Page

Loading...