1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Sprint] Network Mode?

Discussion in 'Sprint' started by porthos7, Jul 17, 2013.

  1. porthos7

    porthos7 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    132
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    132
    8
    36
    What "network Mode" should I be in?
    I live in Cincinnati (West Chester) Ohio - if that helps. Thanks!
     

    Advertisement

  2. SolApathy

    SolApathy Just another robot
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,863
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    1,863
    1,524
    333
    Male
    IT
    Ohio
    currently Cincinnati only has 3G and Wimax (no LTE) on Sprint. You could effectively eave it in CDMA only until they start rolling out LTE. Or just leave it on CDMA/LTE
     
    porthos7 likes this.
  3. porthos7

    porthos7 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    132
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    132
    8
    36
    Thank you... would there be any benefit in having it on "automatic"? Also - do I just keep checking the Sprint site to see if/when LTE is available?
     
  4. SolApathy

    SolApathy Just another robot
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,863
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    1,863
    1,524
    333
    Male
    IT
    Ohio
    not really, right now LTE (Sprint) is not slated to hit any major new markets until 2014. They are testing in Columbus, Ohio but have not even announced a roll-out schedule. you can check the Sprint site or use apps like sensorly to see if anyone has detected Sprint LTE in your area (being tested.)
     
  5. porthos7

    porthos7 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    132
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    132
    8
    36
    Awesome...thanks for all of your help!
     

Share This Page

Loading...