1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root SRE v1.3 | Root + 1.2GHz OC/UV + MobileAP + USB Tether + LagFix

Discussion in 'Android Devices' started by designgears, Sep 12, 2010.

  1. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6

    Advertisement

  2. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
    quick question,

    I was on xda right before it shut down last night/this morning, and I remember reading that SRE v1.3 isnt overclocked? Can you confirm. thanks
     
  3. pdxrealtor

    pdxrealtor Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Jul 31, 2010

    Jul 31, 2010
    26
    0
    15
    Wow!! Thanks!

    Is this the file from last night, or does this one have the blue bubble wallpaper added back into it and if so are there any other things added to this?

    How can I tell if I'm over clocked and what I"m over clocked at? I did not install set cpu from the Titanium backup... didn't think it was needed from reading your updated post on XDA

    FYI = Add blocking is not working

    Market Access is not working and is ATT branded

    Running fresh JF6 --> deleted set cpu ?script? from earlier version of SRE --> JH7 --> SRE 1.3 --> Titanium back up with all past data and apps except set cpu
     
  4. pdxrealtor

    pdxrealtor Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Jul 31, 2010

    Jul 31, 2010
    26
    0
    15
    It actually said it was over clocked to 1.2 with a volt of 1.3 I believe? Might be wrong on the voltage.

    But I'm sure it said over clock was included.
     
  5. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    It's NOT overclocked, that was an oversight, its not fixed yet, but will be soon.

    another oversight, fixing right now... new 1.3c will be up in about an hour.
     
  6. pdxrealtor

    pdxrealtor Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Jul 31, 2010

    Jul 31, 2010
    26
    0
    15
    Uhhhh.... feeling kind of dumb... LOL

    click on his link above and it will take you to all the information, just like on his XDA page. :O)
     
  7. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
    WOOHOO! I can't wait. Could you tell us what will be included in 1.3c?
     
  8. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    Just fixes for things that were not correct in 1.3 :p
     
  9. Rhiannon224

    Rhiannon224 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    157
    15
    38
    Florida, US
    Thanks DG, I was hoping you'd post something on here, I was watching the thread on XD last night waiting for the update and this morning when it was down I was bummed. I love v1.2.3 and I can't wait for the update 1.3c. Awsome work as usual.
     
  10. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    I will probably move my operation to the website and post in a few forums just linking to the website, that why I don't have to update 10 different pages :p
     
    Thare187 likes this.
  11. kayilam

    kayilam Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    8
    0
    5
    What is the meaning of "DO NOT flash over, flash stock FIRST!"?
    Is that mean I need to flash stock ROM first???
     
  12. Rhiannon224

    Rhiannon224 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    157
    15
    38
    Florida, US
    Yes.
     
  13. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
    Yes, use the odin one click to stock JF6.

    Then, you can stick to JF6 or update to the newest which is JH7 by using odin3.

    Finally, put SRE into your root sd card as "update.zip" and go into recovery mode - reinstall packages.
     
    kayilam and designgears like this.
  14. kayilam

    kayilam Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    8
    0
    5
    Thank you. Where can I get stock ROMs? Is it has to be the original rom? I'm confused.
     
  15. Rhiannon224

    Rhiannon224 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    157
    15
    38
    Florida, US
    The version on the websit is it v1.3c or 1.3? I click on the download and it looks like it is 1.3.
     
  16. pdxrealtor

    pdxrealtor Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Jul 31, 2010

    Jul 31, 2010
    26
    0
    15
    I'm not sure where you can get it right now because XDA is down. I'm sure there are other spots to get it, but to make it easy post or pm me your email address and I can email the program to you.

    We are talking about the one click ODIN flash to stock here........

    I also have JH2 and JH7, but you should probably read up on how to flash those. By doing so you'll also figure out where to get them.
     
  17. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    its not up yet

    running stress tests on UV clock speeds...

    highest mV is 950 at 1.2GHz :D

    just ran stable for 10min on setcpu stress test... 45C battery temp, lost 1% battery
     
  18. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16

    I would wait till XDA-Developers.com is back up so you can read up on the how to's. That site will have all the programs/updates you will need!
     
  19. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
    I am getting excited!!
     
  20. Rhiannon224

    Rhiannon224 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    157
    15
    38
    Florida, US
    Thanks, I will wait for you to post that one is up. I have flashed so many times with Odin the past few days. I don't want to flash a bunch of times tonight too, lol.

    Everyone asking about Odin 1 click to return to stock, I atarted a thread with a link that is up here on Android forums.
     
  21. kayilam

    kayilam Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    8
    0
    5
    Thanks all. I will wait till xda works again! I'm so excited =P
     
  22. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
    NP! Its a bit confusing at first but keep reading through the posts and you will find your answers.
     
  23. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    AWESOME!!

    Cpu benchmarking is even faster 950mV compared to 1300mV @ 1.2ghz...

    calculating PI;

    2600 -> 2100 range on average..

    faster and more energy efficient :D
     
  24. androidftwin

    androidftwin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    17
    2
    16
  25. designgears

    designgears Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    8
    5
    6
    I think that is good for now, going to change the stock wallpaper to something else tho, hate live wallpapers... blehhh...

    workings on that now.

    final testing soon, then uploading..
     

Share This Page

Loading...