1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Stock 2.1 browser always crashes on first launch

Discussion in 'Android Apps & Games' started by rpeters83, Jun 19, 2010.

  1. rpeters83

    rpeters83 Active Member
    Thread Starter
    16

    May 12, 2010
    25
    4
    16
    I tried changing the homepage, but it still crashes.

    Ever since upgrading to 2.1 OTA, the browser has always seemed to crash on first load. Launching the browser a second time brings it back up instantly. It's rather annoying.

    Anyone else notice this? Is there a tweak/change available to try? Thanks.
     

    Advertisement

  2. rpeters83

    rpeters83 Active Member
    Thread Starter
    16

    May 12, 2010
    25
    4
    16
  3. rpeters83

    rpeters83 Active Member
    Thread Starter
    16

    May 12, 2010
    25
    4
    16
    I did a factory reset and the browser still crashes on first load. I can't believe I'm the only one.
     
  4. rpeters83

    rpeters83 Active Member
    Thread Starter
    16

    May 12, 2010
    25
    4
    16
  5. MyNamesTooLong

    MyNamesTooLong Well-Known Member
    78

    Jan 17, 2011
    826
    51
    78
    Stand by...let me just use my psychic powers to figure out what phone you have.
     
  6. rpeters83

    rpeters83 Active Member
    Thread Starter
    16

    May 12, 2010
    25
    4
    16
  7. MyNamesTooLong

    MyNamesTooLong Well-Known Member
    78

    Jan 17, 2011
    826
    51
    78
    Ah...the 2.1 update is your problem
     
  8. MyNamesTooLong

    MyNamesTooLong Well-Known Member
    78

    Jan 17, 2011
    826
    51
    78
    Be happy that little inconvenience is nowhere near as bad as what others have had happen after the update
     

Share This Page

Loading...