1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Stock ROM for Croatian version of Samsung Galaxy (Help Needed)

Discussion in 'Android Devices' started by denial86, Sep 25, 2010.

  1. denial86

    denial86 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 10, 2010

    Jan 10, 2010
    32
    1
    16
    Hey all Galaxy Devotees,

    I recently upgraded to the htc desire after I couldn't bare with samsungs (lack of) support any longer. I am still running drakaz' latest nightly on it but as I am trying to sell I believe it would be a wise thing to bring it back to factory conditions, software wise. Would anyone here be able to point me in the right direction for the Croatian ROM of the galaxy, or the latest update for it? I never ever done anything else but rooting and custom roms so I completely lost touch on which version was actually running on it.

    Thanks heaps in advance!

    Daniel
     

    Advertisement

  2. lothar89

    lothar89 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    1
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    1
    1
    6
    For croatian users, i think its still the IG8 firmware
    but you can put in any official 1.5 firmware
     
    denial86 likes this.
  3. obica

    obica Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Oct 14, 2010

    Oct 14, 2010
    6
    0
    5
    pozdrav!

    i've taken my phone to samsung official service (europatrade) because of some... accident during software upgrade, and they've did an upgrade to: 1.6 baseband xxjb2

    so...that's what they do officially...
     
  4. Lelouch

    Lelouch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    655
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    I can confirm that. I've also taken to mobile service center and they did for me (they didn't even ask me to do it :p ), but I taken the phone to them for a different reason. ;)

    So just look for baseband xxjb2 version.
     
  5. BozicBata

    BozicBata Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    1
    0
    5
    Croatia
    Hi everyone,

    I have a similar problem, and I'm also from Croatia. My phone has some serious signal strength problems, and it's still under warranty. But since I messed with firmware, I'd like to return to the official firmware. I need some old 1.5 firmware, so that New PC Studio upgrades it to latest offical version for my region.

    I've looked here http://box23.org/pub/7500/index.php?dir=firmware%2F
    but that bunch of numbers and letters doesn't mean anything to me. Which firmware from the list should I download?

    thanks
     
  6. Lelouch

    Lelouch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    655
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    See the post above. :p
    Look @ the baseband version xxjb2. Just search for the firmware with that name. But that firmware is the latest for our region, so...
     

Share This Page

Loading...