1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Stock tasks app

Discussion in 'Android Devices' started by AbrahamPalma23, Oct 1, 2012.

  1. AbrahamPalma23

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    10
    0
    15
    Male
    El Paso, TX
    I like the stock tasks app from sense 3.6 but I'm on midnight rom and i was wondering if anybody would extract the .apk from the stock rom for me.
     

    Advertisement

  2. AbrahamPalma23

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    10
    0
    15
    Male
    El Paso, TX
  3. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
  4. AbrahamPalma23

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    10
    0
    15
    Male
    El Paso, TX
  5. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
  6. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
  7. AbrahamPalma23

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    10
    0
    15
    Male
    El Paso, TX
    no wont let me install thanks anyway though
     
  8. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo

    hmm, thats wierd. I did notice it doesn't work on mobster rom. Switching roms later tonight (to glitchy, no support) so I'll try again and let you know.
     
  9. medmansri

    medmansri Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    138
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    138
    19
    38
    strange im having the same problem. I got the tasks app to work but not the it's widget. I'm on Harmonia rom.
     
  10. phw8558

    phw8558 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    750
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    750
    86
    78
    Kalamazoo
    That is strange, I asked on the mobster thread but apparently wasn't important enough cause my post got deleted. :thinking: Going back to midnight
     
  11. jmstrat

    jmstrat Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    146
    Joined:
    Jul 16, 2012

    Jul 16, 2012
    146
    12
    38
    Southern Cali
    v2.5 of mobster roms has it, you just need to use the sense launcher as default and don't use holo launcher at all. But i'm looking at it, so it's all there. I'm liking mobster's rom better than midnight, especially because google now just works perfectly.
     
    Mobstergunz likes this.
  12. DustbinK

    DustbinK Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    43
    Joined:
    Jul 31, 2012

    Jul 31, 2012
    43
    2
    36
    Seattle, WA
  13. AbrahamPalma23

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 22, 2012

    Apr 22, 2012
    10
    0
    15
    Male
    El Paso, TX
    i have that app too but i kinda like the stock one better
     
Tags:

Share This Page

Loading...