1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Stock ui

Discussion in 'Android Devices' started by bigbadwulff, Apr 11, 2012.

  1. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Had to do a factory reset to try to get my GPS working (yes it accomplished nothing, thank you very little). I decided to try the stock 'launcher' and see if the phone behaves any different instead of using Go(got tired of the redraws when rebooting the phone and the occasional redraw here and there).
    Anyway, is there a way of removing the app name under the app in the stock launcher? Can't seem to find it. No "preferences" that I can find. Or am I just missing something here?
    GB .621(yeah I know :( )
     

    Advertisement

  2. colchiro

    colchiro Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    Home switcher can be used set your default launcher. If you don't use the stock launcher, you should remove any widgets from it since they'll also run in the background.

    Which launcher are you using now, the stock one? Sorry, I don't understand your question.
     
  3. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Stock launcher. Not using any other launcher at this time to see how the stock one does on it's own.
    Thought that was clear, but maybe not ;)

    Question: Can you remove the written names (labels) under app icons with the stock launcher? I've never used the stock launcher before.
     
  4. colchiro

    colchiro Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    It would probably be in settings somewhere... maybe display, if you had that option.
     
  5. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Nope, not in there. Been thru every setting option. Haven't seen it.
     
  6. colchiro

    colchiro Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    You miss out on a lot of customization with the stock launcher. :D
     
  7. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Yeah, just trying it. May be back with GO before long. Miss controlling the number of screens, continuous scroll of the screens, layout of the number rows, losing the labels, etc. Just wanted to see what the stock one had to offer. I can make it look about the same but the customization just isn't there.
     

Share This Page

Loading...