1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Stop the New Update

Discussion in 'Android Devices' started by scyther2333, Oct 26, 2012.

  1. scyther2333

    scyther2333 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    May 22, 2012

    May 22, 2012
    30
    6
    16
    The Lou, MO
    Does anyone know how I can stop the update from running?

    I'm rooted and the update just runs into CWM every time and kills the batt.

    Looked around but couldn't find anything specific to the Spec.

    Thanks for the help
     

    Advertisement

  2. PhoenixPath

    PhoenixPath Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    73
    Joined:
    Apr 26, 2012

    Apr 26, 2012
    73
    26
    43
    Male
    New Prague, MN
    Not certain of the name of the app, but freezing the software updater in Titanium should do the trick.
     
  3. Brandonson112

    Brandonson112 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    197
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    197
    45
    43
    Yeah that works like a charm
     
  4. Neph81

    Neph81 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,401
    Joined:
    Mar 3, 2012

    Mar 3, 2012
    1,401
    823
    213
    Male
    Wisconsin
    http://androidforums.com/spectrum-a...in-cwm-because-your-phone-took-v6-update.html

    Situation 3. If you are on the new version (6.0.1.0 or higher) of CWM, you can skip the boot loop fix. The OTA update blocker works the same on all the roms I've seen out so far for the Spectrum.
     
  5. hollywoods14

    hollywoods14 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    889
    Joined:
    Jan 20, 2012

    Jan 20, 2012
    889
    121
    113
    Salvage Yard
    Florida
  6. scyther2333

    scyther2333 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    May 22, 2012

    May 22, 2012
    30
    6
    16
    The Lou, MO
    Thanks!

    Ended up using Anttek to freeze Updater. It was a free app.

    Then went on to update with the steps on the help page.
     
Tags:

Share This Page

Loading...