1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Strange reboot sequence

Discussion in 'Android Devices' started by jugglerbry, Sep 15, 2012.

  1. jugglerbry

    jugglerbry Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    Oct 20, 2011

    Oct 20, 2011
    69
    7
    16
    Llantrisant, Wales
    Hi all
    Bit of a strange one this.
    Whenever I reboot my phone it seems to take an age to restart - anything up to 5 to 10 mins.
    What seems to be happening is it.shuts down and restarts but then stalls on the HTC logo screen before it tries rebooting itself again.
    I have an unbranded HTC Rom but locked to orange.
    wifey also has same phone, bit orange branded Rom etc and her reboots in seconds.
    Any ideas ?
     

    Advertisement

  2. D-U-R-X

    D-U-R-X turbo drinker
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    16,881
    Joined:
    Apr 20, 2011

    Apr 20, 2011
    16,881
    7,193
    1,343
    Work to live, not the other way round!!
    Sheffield, South Yorkshire
    Prolly not this, but does your wife have fastboot selected?
     
  3. BrutalUK

    BrutalUK Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    280
    Joined:
    Jul 25, 2011

    Jul 25, 2011
    280
    92
    53
    Male
    Gloucestershire
    Has it only just started doing this or has it always been like this?
     
  4. jugglerbry

    jugglerbry Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    Oct 20, 2011

    Oct 20, 2011
    69
    7
    16
    Llantrisant, Wales
    Thanks for the replies guys....
    Fasboot is turned on for both phones :)
    Hasn't always done maybe the last few months. Can't ser for the life of me what could be causing it tho.....
     
  5. BrutalUK

    BrutalUK Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    280
    Joined:
    Jul 25, 2011

    Jul 25, 2011
    280
    92
    53
    Male
    Gloucestershire
    Have you tried leaving the battery out for say 30 mins then powering up?
     

Share This Page

Loading...