1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support stupid problem with running launcher pro

Discussion in 'Android Devices' started by burls, Oct 15, 2010.

  1. burls

    burls Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    27
    0
    15
    USA central time
    Touchwiz has finally started lagging on my captivate. I downloaded launcher pro for the 2nd time after unistalling it once. Now i cant find how to run it. Thankd for any help.
     

    Advertisement

  2. whoisx3ro

    whoisx3ro Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 2, 2010

    Aug 2, 2010
    9
    2
    26
    After you've installed it, hit your home button, and a pop up should show that asks which launcher you wish to use. And there'll be a check box to choose to use it as default.

    If that doesn't work, try downloading Home Switcher from the market. That should do it.
     
  3. Boldt

    Boldt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    186
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    186
    27
    43
    Central Florida

Share This Page

Loading...