1. Download our Official Android App: Forums for Android!

SweeterHome 2 in Landscape

Discussion in 'Android Devices' started by carnadi88, Feb 13, 2010.

  1. carnadi88

    carnadi88 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    33
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    33
    0
    35
    Hardware Engineer
    Leesburg, VA
    How do you make the widgets and menus resize when you switch to landscape mode? I'm having problem with my homescreen because it cuts off my widgets and the menus don't resize making it difficult to activate them. Can anyone help me with this?
     

    Advertisement

  2. messenger13

    messenger13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    3,133
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    3,133
    381
    163
    Director of IT
    Cleveland, OH
    You can turn OFF landscape mode altogether in Preferences. Or, create landscape screens by copying your portrait screen and pasting, then tweaking. But to just turn the DROID sideways and expect your portrait screen to landscape perfectly, ain't gonna work.
     
  3. carnadi88

    carnadi88 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    33
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    33
    0
    35
    Hardware Engineer
    Leesburg, VA
    Thanx for the help.
     
  4. kokiangel

    kokiangel Android Expert
    Rank:
     #111
    Points:
    253
    Posts:
    1,169
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,169
    580
    253
    Female
    Banker
    Helena, Alabama
    Joe Cool er Droid er Messenger13 er...you are a real genius. I have gotten my theme just the way I like it in portrait mode finally but landscape has been such an annoyance cutting everything to ribbons. Now I know how easy it is to fix I can't believe how sweet my home will be. All puns intended of course. And I love the new look. Always was a sucker for Snoopy.
     
  5. messenger13

    messenger13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    3,133
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    3,133
    381
    163
    Director of IT
    Cleveland, OH
    Glad to help. :)
     
  6. chase

    chase Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    7
    0
    5
    Florida
    I switched off automatic rotation and the screen still does it. ?? Is there somewhere else besides Sound & Display?
     
  7. chase

    chase Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    7
    0
    5
    Florida
    Preferences, O, Nevermind.
     

Share This Page

Loading...