1. Download our Official Android App: Forums for Android!

switching between homescreens after update

Discussion in 'Android Devices' started by rthomas10, Jul 24, 2011.

  1. rthomas10

    rthomas10 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Feb 17, 2011

    Feb 17, 2011
    44
    6
    36
    unemployed
    San Diego
    Before the update whenever I slid to the next home screen a menu of homescreens would appear on the bottom so I could just tap on the last homescreen to go there. Now since it has some icons for various programs always at the bottom of the screen I have to manually scroll to the last homescreen (where my airplane, bluetooth...etc widgets are) wich involves swiping multiple times to get to the screen. Is there a fix for this?
     

    Advertisement

  2. Rhouse

    Rhouse Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Apr 3, 2011

    Apr 3, 2011
    53
    4
    16
    Double tap the home button, all 5 screens should appear, choose the one you want to go too.
     
    james27007 likes this.
  3. k3Ck

    k3Ck Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    186
    Joined:
    Apr 25, 2011

    Apr 25, 2011
    186
    27
    43
    Male
    Slacker
    NJ
    Double tapping will go to whatever you set it as, it's different for everyone. I set mine for texts. Pressing the home button once will bring the screens up.
     
  4. Rhouse

    Rhouse Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Apr 3, 2011

    Apr 3, 2011
    53
    4
    16
    Thats what i ment, i was on a different screen so tapping home brought me to my home screen tapping home again brought up the 5 screens.
     
  5. k3Ck

    k3Ck Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    186
    Joined:
    Apr 25, 2011

    Apr 25, 2011
    186
    27
    43
    Male
    Slacker
    NJ
    Oh I see what you meant. I always have my double tap set for texts so if I am on a different screen I have to tap twice slowly.
     

Share This Page

Loading...