1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General switching phones under contract

Discussion in 'Android Devices' started by McLovlein13, Mar 17, 2011.

  1. McLovlein13

    McLovlein13 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    271
    Joined:
    Nov 1, 2010

    Nov 1, 2010
    271
    64
    53
    School
    Minnesota
    correct me if im wrong, but if nothing is wrong with my phone, can i go buy a thunderbolt at retail and activate it without any charge? i have a 3g phone now, so will i need to upgrade or something cause the thunderbolt is 4g?
     

    Advertisement

  2. yohobojo

    yohobojo Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    416
    Joined:
    Oct 29, 2010

    Oct 29, 2010
    416
    46
    63
    Student
    Kennesaw, Georgia

    To my knowledge, no. All u need to do is change ur plan to include 4g. I think
     
  3. AssertiveBard

    AssertiveBard Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Dec 25, 2010

    Dec 25, 2010
    89
    6
    16
    Dayton, TN
    All you have to do is transfer your stuff from your old phone to your new one. To my knowledge there is no need to "add" 4G to your plan. The Thunderbolt will simply run like any 3G phone.
     
  4. swc2001

    swc2001 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,005
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    1,005
    234
    143
    Rubber Duck Salesman
    Chattanooga, TN
    Correct any 4g device can also use the 3g data plan. Honestly I dont need any faster than 3g.
     
Tags:

Share This Page

Loading...