1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Swype beta not working

Discussion in 'Android Devices' started by dsridar, Sep 22, 2011.

  1. dsridar

    dsridar Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    37
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    37
    0
    35
    Hi All,

    Swype Beta trial period got expired and i tried installing again (after deleting the installer file and uninstalled Swype completely from my phone) but now it is not working.

    Could someone please help me in solving this issue?

    Thanks in advance,
    Sridar
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #21
    Points:
    1,433
    Posts:
    13,001
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    13,001
    9,606
    1,433
    UK
  3. dsridar

    dsridar Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    37
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    37
    0
    35
    Yes i redownloaded the installer from the site
     
  4. onggoy21

    onggoy21 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    10
    0
    15
    I think you should resend the confirmation email and get the installer from there.
     
  5. Gremaldin

    Gremaldin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    195
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    195
    84
    53
    Try registering at swype with another email account.
     
  6. dsridar

    dsridar Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    37
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    37
    0
    35
    I tried that as well but no use
     
  7. dsridar

    dsridar Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    37
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    37
    0
    35
    Sorry the above reply was @ onggoy21.

    @Germaldin - Thanks i registered with a different email id and downloaded. Now its working fine.
     

Share This Page

Loading...