1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Swype issues?

Discussion in 'Android Devices' started by upther, Aug 25, 2010.

  1. upther

    upther Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    456
    Joined:
    May 7, 2010

    May 7, 2010
    456
    61
    53
    Micco, FL
    Anybody else having issues with Swype? I just rooted last night and I'm using the Skyraider 2.5.2 ROM and the Kings #3 kernel. I know that Swype was working last night. I went to send a text a little bit ago and I couldn't Swype. The keyboard worked, just no swyping. I changed the input method and then went back to Swype and it has been working fine since. Not a difficult thing to fix, just annoying.
     

    Advertisement

  2. TheWhiteBandito

    TheWhiteBandito Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    295
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    295
    48
    63
    Student / Software Developer / Web Developer
    Yeah, if you're using a legit version of swype, it doesn't play well with SkyRaider. You might want to peek around XDA for a version that works well with SkyRaider. The only fix if you want to keep the legit version is the solution that you posted.
     
    upther likes this.
  3. upther

    upther Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    456
    Joined:
    May 7, 2010

    May 7, 2010
    456
    61
    53
    Micco, FL
    Well, good to know I wasn't going crazy. Thanks.
     
  4. DizkoDan

    DizkoDan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    385
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    385
    86
    73
    Systems Engineer
    NoVa
    It's not just skyraider. I had the same issue with both leaked ROMS. Additionally, I've seen this happen again after doing things in recovery. Luckily swapping input methods has always fixed it.
     
  5. dscribe

    dscribe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    818
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    818
    140
    93
    Camden, AR, USA
    I have had a time or two that Swype stopped working and I went into settings and unchecked/rechecked it and it started working again.
     
  6. MisterMixelpix

    MisterMixelpix Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    774
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    774
    153
    113
    Youth Counselor
    PA
    Same here. So I periodically do the fix you mentioned. Not too interested in finding a tweaked version.
     

Share This Page

Loading...