1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

General Swype Trial Period Ended?!?! wtf

Discussion in 'Android Devices' started by charklos, Mar 6, 2010.

  1. charklos

    charklos Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    88
    9
    16
    Hey guys/gals, I have been using swype with 2.1 with no problem since we got the leak, but today when I try to swype, it says the Sywpe trial period has ended??? NOOOOO!!!!! :( Anyone else got the same problem??
     

    Advertisement

  2. triphumphrey

    triphumphrey Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    32
    1
    36
    I got the same problem but I just uninstalled the leak and signed up for the open beta.
     
    charklos likes this.
  3. charklos

    charklos Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    88
    9
    16

    Aaaahhhh, touch
     
  4. BiGMERF

    BiGMERF Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    6,079
    Joined:
    Dec 2, 2009

    until we go to use the bets one day it says, beta ended. now buy it
     
  5. superchaos

    superchaos Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    486
    Joined:
    Dec 13, 2009

    Dec 13, 2009
    486
    36
    43
    Mira Loma, CA
    Which version did you have installed? I am using the 1.2M one on 1.5 cupcake still
     
  6. monkeymynd

    monkeymynd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    12
    0
    15
    Oh, thank goodness. I don't know what I'd do w/o my Swype. I'd be willing to pay for it, but it's not available yet. Do you really need WiFi connection to d/l, or will it work anyway?
     
  7. monkeymynd

    monkeymynd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    12
    0
    15
    Do you have to install the current version of Swype, or will the new install take care of that?
     
  8. Chopstick2U

    Chopstick2U Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    315
    Joined:
    Dec 4, 2009

    Dec 4, 2009
    315
    14
    38
    USAF
    California
    I'd recommend uninstalling your current install before running the official Swype Beta installer. There was a caution saying the beta wasn't for phones that had the software pre-installed as OEM. I'm assuming they wouldn't acknowledge the leaked software in their warning, but if it was already installed, it might cause problems.

    The directions always said to uninstall before installing an updated leak version, anyway.

    Not noticing any differences in the official beta aside from the annoying haptic feedback that I immediately turned off. Oh, and sometimes it seems to forget to space between words, now. Never had that problem before.

    Still, I'm relieved to finally be above board on this awesome software. I'll buy it as soon as I can.
     
    shammer64 likes this.
  9. Podivin

    Podivin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,679
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3,679
    881
    213
    Jacksonville, Fl
    Assuming that you meant to say UNinstall, their directions said to uninstall any current version before installing the Beta.
     
  10. monkeymynd

    monkeymynd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    12
    0
    15
    Yeah, I did finally uninstall the old version of Swype. Also, I was d/l w/ steel and they said that you should use the default browser...that helped. What do you mean by haptic feedback...that annoying vibration stuff when you start typing? Where do you turn that off?

    Hell, I'm just happy to have my Swype back. Don't realize how good it is until it's gone :D
     
  11. sooper_droid12

    sooper_droid12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,228
    Joined:
    Nov 25, 2009

    Nov 25, 2009
    1,228
    73
    128
    So I did this today and my swype doesn't work at all. It won't register any swypes as words. Just beeps, no text. Anyone else experiencing this?
     
  12. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Working fine on my 1.5 Eris. The haptic feedback got turned off first thing.
     
  13. the208

    the208 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    116
    Joined:
    Dec 30, 2009

    Dec 30, 2009
    116
    10
    38
    Washington
    1. After install, go to Settings -> Locale & Text -> Check Swype

    2. Open any email/text client and long press in the section that you want to input text. Select Swype.
     
  14. ericDylan

    ericDylan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    618
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    618
    34
    68
    Full-time Student
    Atlanta, GA
    can someone post a dnld link of swype beta
     
  15. bpk116

    bpk116 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    35
    4
    16
    Whatever pays the most
    Chapin,SC
    Did you uninstall previous version?

    I uninstalled and went to swype beta site and joined. Downloaded installer then swype.(no need for wifi to download,loaded in under a min.)The only issue I had was I set swype in locale and text but it still did'nt work. tried long pressing in text messaging but i recieved a quick text box(could be the fact that Im using handcent). Went to email client and long pressed and was able to select input method.

    Now my eris is rockin 2.1 with everything I had on it with 1.5 and no bugs of any kind. :)
     
    mc48 likes this.
  16. teegale

    teegale Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Nov 8, 2008

    Nov 8, 2008
    24
    4
    16
  17. monkeymynd

    monkeymynd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    12
    0
    15
    Anyone have a link to where beta testers can report bugs, etc. The word recognition in this new, beta version of Swype is nowhere near as good as the leaked version. Still, not sure where to submit bugs, problems, suggestions, etc.

    I went to the Swype forums, but my username/login doesn't work. Do you have to create a separate one just for the forums?
     
  18. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,853
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,853
    2,370
    433
    Network Admin
    Chicago
    Blah happened to me too. Registered but the beta is closed. Someone got a working copy? I can post it on my personal server for download....
     
  19. W4LLY

    W4LLY Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    675
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    675
    36
    68
    NYC
    I have the beta, but i can't download it to my phone because it's rooted and it says, "your phone is not an eris"
     
  20. x531x

    x531x Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Mar 26, 2010

    Mar 26, 2010
    85
    4
    16
    Music Producer/Song Writer
    Looks like its happening to all of us! Happened to me just now.... quite annoying I might add! Been looking on here & otherwise websites. But there all dead links or it still says my trials over. Guess we all need a new DL of it.
     
  21. nomarsgirl

    nomarsgirl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    671
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    671
    68
    78
    Red Sox Nation
    How am I supposed to type without swype.
     
  22. jayochs

    jayochs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    672
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    672
    89
    78
    Critical Infrastructure Protection Bureau, Office
    Brick, NJ
    lol agreed. this is terrible. i had swype for ONE DAY only :( i got used to it and loved it, then i'm hit with this? ugh.
     
  23. mandirae16

    mandirae16 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Mar 8, 2010

    Mar 8, 2010
    89
    6
    16
    Wyoming
    Same here, just got the notification that my trial period has ended. :( and just when I was getting used to it.
     
  24. sed

    sed Member
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    41
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    41
    131
    48
    This one will work

    Links removed by OfTheDamned



    Mirror

    Links removed by OfTheDamned
     
    Divebomber3, Kiesow, harmor and 83 others like this.
  25. Astrobrewer

    Astrobrewer Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    14
    0
    15
    Thanks for the link, SED! I just downloaded and installed swype lite for the first time a little after 11:00pm west coast time. I watched the demo videos on the swype site and was pretty psyched about the whole thing. Then I noticed these threads about the demo expiring. I checked the clock and it was just after midnight. Go to email to compose message, swype keyboard pops up, then after swyping one word I get the expiration message. I'm glad I found your post!
     

Share This Page

Loading...