1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Sync with Verizon popups??

Discussion in 'Android Devices' started by Rangerdavid, Nov 10, 2010.

  1. Rangerdavid

    Rangerdavid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    145
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    145
    2
    36
    every time I connect to sync my incredible, I get a window opens on my IE that is the Verizon page. Anyone know why this happens or how to stop it?
     

    Advertisement

  2. JohnKuczek

    JohnKuczek Member
    Rank:
     #637
    Points:
    38
    Posts:
    67
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    67
    12
    38
    Central Ohio, USA
    It's a Verizon thing. The only way to stop it is to root and get rid of the apk/odex from the system folder.
     
    hgoldner likes this.
  3. x_Prozak_x

    x_Prozak_x Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    50
    Joined:
    May 16, 2010

    May 16, 2010
    50
    4
    16
    Midland, MI
    Not true. This works as well:

    dial ##7764726
    Hit Call
    Type Password 000000 (that's 6 zeros)
    Hit Feature Settings
    Choose CD ROM
    Click Disable
    Hit menu, commit modifications (it will say no item changed)
     
    NightAngel79 and hgoldner like this.
  4. hgoldner

    hgoldner Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    174
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    174
    39
    43
    Lawyer
    SE Pennsylvania, USA
    Perfect. Thanks for the tip!
     
  5. txrxio

    txrxio Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    147
    6
    36
    Engineer
    Yep, I used that method and it worked fine. Also stopped my phone from crashing Vista every time I plugged it in the USB port!
     
  6. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,517
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,517
    7,962
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    Saw this back in June when i got phone and never got around to doing it. Been lightweight searching for this a couple weeks now. Thanks Prozak
     
  7. Rangerdavid

    Rangerdavid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    145
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    145
    2
    36


    just saw this..


    where is "feature settings" located???
     

Share This Page

Loading...