1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root SyndicateROM Frozen

Discussion in 'Android Devices' started by T 980, Mar 9, 2011.

  1. T 980

    T 980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    50
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    50
    1
    16

    Advertisement

  2. Slow5Ohh

    Slow5Ohh Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    12
    Joined:
    Feb 18, 2011

    Feb 18, 2011
    12
    0
    35
    Bellevue, NE
    I have this as well. No bloatware, super fast compared to stock Froyo, and no problems at all for me.
     
  3. SurrealOne

    SurrealOne Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    757
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    757
    113
    93
    Yes the midnight ROM has this as well and also a very solid ROM
     
  4. ROB281

    ROB281 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    Apr 13, 2010

    Apr 13, 2010
    145
    20
    38
    flashed this as soon as it was released yesterday, haven't flashed the re released 1.0.1 or fixes yet though
     
  5. droid newb

    droid newb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    399
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    399
    20
    38
    Fort Pierce, FL
    I have the 1.0.1 and the fixes...working great!
     
  6. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    I have this one as well, just plopped it on last night. Super impressed with the speed, looking forward to seeing how the battery lasts for everything. Haven't noticed any serious problems in the least.

    My first time rooting and flashing ROMs and I can see why they say it's addicting like crack!
     
  7. T 980

    T 980 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    50
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    50
    1
    16
    After I read about the Carrier IQ and saw that this rom wasn't posted on here and figured I'd throw this on here :)

    But yea, I haven't run into any problems with this. Battery life has improved, phone is extremely smooth, and I still love the TouchWiz. I think I'll be sticking with this one for a while.
     
  8. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    I got addicted to LauncherPro so I went with the Standard version and just used backed up apk files to put some of the other stuff back on.

    I posted this question in another thread, but maybe it'll get a response here:

    --Midnight has a bundle of zips for his BYOR incorporated. If I were to take those zips, could I then flash certain apps of my choosing from his list and have them work with this ROM? Or do they not play nice together? I can't see how they wouldn't work together, but wanted to know if someone had done something similar before.

    Also, what I'd really like is to get the EB13 Clock app back as well. I'm not liking the Desk Clock too much, so I'd like to go back. I still have the EB13 update.zip file, which of course contains the clock .apk file, so I'm wondering how I could move that and make it work with this ROM...
     
  9. icecold

    icecold Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    667
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    667
    75
    98
    WI
    I'm glad that this ROM has finally gotten a thread on this site.

    This was the first one to have the Carrier IQ removed. I have seen that the Midnight and Bonsai ROM's have also followed suit.
     
  10. stewdog1

    stewdog1 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    48
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    48
    4
    36
    This is my first rooting and ROM experience. I liked my phone before but now I love it.

    I'm getting just as good battery life now w/ out Juice Defender as I was before w/ Juice running all the time.
     
  11. duratime

    duratime Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Mar 2, 2010

    Mar 2, 2010
    454
    44
    43
    Cali
    Check this page out post #1024. [ROM]Bonsai4All EB13 V3.0.1 >03/08/2011 - Page 103 - xda-developers
    That might work. I haven't tried any of the ROMs yet, I'm still reading on them, so I cannot tell you if this works or not.
     
  12. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    Since they're both EXT4, they work. All the zip files in the midnight "extras" folder should work. I literally just got done putting the clock app back on and it works just like it did before.
     
  13. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    Stew - I would suggest getting a hold of the app "setcpu". I put this on earlier today and set it to be "on demand" and battery life is incredible.

    And I'm with ya...this phone was good before, but it's great now. So much faster than it was before. GPS gets a lock almost instantly, and among other things, I'm quite impressed.
     
  14. droid newb

    droid newb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    399
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    399
    20
    38
    Fort Pierce, FL
    What's the difference between "on demand" vs. "performance"?

    Btw, has anyone figured out the ringtone issue with this ROM? I have tunes on my phone that I can't get to work as ringtones...and they used to. :(
     
  15. pflol

    pflol Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    347
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    347
    44
    43
    Oahu / Hawaii
    performance is for performance (clock doesn't change) on demand underclocks your cpu until you do something that requires it to be clocked higher. Correct me if I'm wrong, but I'm 99% sure thats correct.

    i just have it at 1200/1200 performance when my phone is on and 800/200 powersave when screen is off
     
  16. rounsy222

    rounsy222 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    592
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    592
    69
    78
    machinist
    superior wi

    Performance will take you from 0-60 instaneously. Depends on the kernal. Conservative will go by increments to meet the need. Either way = good imo
     
  17. droid newb

    droid newb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    399
    Joined:
    Nov 25, 2010

    Nov 25, 2010
    399
    20
    38
    Fort Pierce, FL
    Well all I know is that my phone is freaking fast right now and I love it!
     
  18. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    On Demand is exactly as it sounds...if your phone needs more juice, it gets it. As stated, you can set up profiles and such for when your screen is off vs. on, and all sorts of things.

    Seems like you can really, REALLY tweak it, but I've just left it as "on demand" and it's been great.
     
  19. stewdog1

    stewdog1 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    48
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    48
    4
    36
    Yeah, I've been thinking about getting that. Especially since I would need it to go to 1.2ghz.
     
  20. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
  21. icecold

    icecold Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    667
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    667
    75
    98
    WI
    I'm glad that Voodoo is finally making an appearance on the Epic!
     
  22. hayzooos

    hayzooos Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    218
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    218
    45
    43
    IT BA
    Chicagoland, IL
    I haven't had a chance to mess around with it yet. I've been running 1.0.2 since the 18th when they dropped it, but I haven't put any audio out to my car since then. I've heard good things about it, let's see if I can actually tell a difference.
     
  23. icecold

    icecold Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    667
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    667
    75
    98
    WI
    I am heading to a concert tonight...I'll get a chance to test out the noisy environment setting on the microphone...
     
  24. lawlhai

    lawlhai Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    17
    2
    16
    my first rom flashing experience is this rom and it's fantastic! in love with my phone all over again. i'm a bit confused though - on xda it says it's overclocked by default, but i read somewhere else you have to get setCPU to overclock it and that it's just at 1gz stock ..... can anyone clarify?
     
  25. stewdog1

    stewdog1 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    48
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    48
    4
    36
    I think 1.0.2 set it to overclock, but don't hold me to that. I haven't flashed it yet.
     

Share This Page

Loading...