1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tapatalk not subscribing to threads properly.

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by Xyro, Jul 27, 2012.

  1. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator Thread Starter
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,877
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,877
    9,194
    1,413
    UK
    Is anyone else having trouble with tapaalk and subscriptions recently? For the past few weeks it seems that if I post in a thread first the first time via tapatalk, it won't be added to my subscriptions as it should.

    I do have it set in my user cp to subscribe me automatically, and I don't see the option to set it in tapatalk, so it looks like the problem isn't on my end.
     

    Advertisement

  2. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    533
    Male
    Detroit,Michigan
    Same thing here. Prior to the update any thread responded to instantly subscribed you with in my case(an instant email notification). It has been hit and miss lately on the subscription being processed.
     
  3. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator Thread Starter
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,877
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,877
    9,194
    1,413
    UK
    Hmm. I posted this thread from my PC and it still didn't subscribe me to it... Maybe tapatalk isn't the one to blame and the problem is with the site.
     
  4. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    533
    Male
    Detroit,Michigan
    I posted here from the PC as well-and received the notification when you replied. It is 50/50 for me.
    Think you are right-site not Tapa issue.:hmmmm2:
     
  5. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,313
    Posts:
    19,890
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,890
    6,118
    1,313
    District of Columbia
    Seems to working fine for me.
    Is it the same with the forum app?
     
  6. agentc13

    agentc13 Daleks Über Alles
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    7,916
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    7,916
    5,482
    823
    Skaro
    I am having the same issue. On my pc, I am automatically subbed, on Tapatalk I am not.
     
  7. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    31,510
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    31,510
    22,933
    3,118
    Scotland
    Same here, not sure about the PC, but definitely not subscribing on tapatalk.
     
  8. Unforgiven

    Moderator
    Rank:
     #2
    Points:
    4,238
    Posts:
    33,605
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    33,605
    33,773
    4,238
    Male
    Douglas, MA
    I mentioned this in the Forum App thread. It is an acknowledged bug in the site plugin that Tapatalk will fix in the next release. Their forum is lagging pretty bad ATM, so I'll post a link to the thread over their a little later.
     
    El Presidente, Harry2 and Xyro like this.
  9. Unforgiven

    Moderator
    Rank:
     #2
    Points:
    4,238
    Posts:
    33,605
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    33,605
    33,773
    4,238
    Male
    Douglas, MA
  10. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    I'm still not getting subscribed to threads I post in.
     
  11. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator Thread Starter
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,877
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,877
    9,194
    1,413
    UK
    It seems to be working for me now, and I know phases just updated the plugin for TT.

    Might be worth making sure you're on the most recent market version on your phone too.
     
  12. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Testing. I just installed the latest Tapatalk.

    * Nope. It didn't subscribe me to this thread. :(
     
  13. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator Thread Starter
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,877
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,877
    9,194
    1,413
    UK
    How did you test that? If I open up the thread tools dropdown, it still says 'Subscribe to this thread', even though I am definitely subscribed.

    The reliable test would be to check your list of subscriptions; this thread should be near the top.
     
  14. Unforgiven

    Moderator
    Rank:
     #2
    Points:
    4,238
    Posts:
    33,605
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    33,605
    33,773
    4,238
    Male
    Douglas, MA
  15. agentc13

    agentc13 Daleks Über Alles
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    7,916
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    7,916
    5,482
    823
    Skaro
    Me too.
     
  16. Unforgiven

    Moderator
    Rank:
     #2
    Points:
    4,238
    Posts:
    33,605
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    33,605
    33,773
    4,238
    Male
    Douglas, MA
    Posted my test through rtapatalk and this now shows up in subscribed threads. It is fixed
     
  17. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Now this thread shows up in my subscribed threads but I still have the option to subscribe to it. :/
     

Share This Page

Loading...