1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Task Manager for Captivate ?

Discussion in 'Android Devices' started by rj351, Feb 24, 2011.

  1. rj351

    rj351 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jan 14, 2011

    Jan 14, 2011
    6
    0
    5
    Ok guys i've read at many site that you don't need a task manager/task killer and stuff. I'm pretty sure that one doesn't need a task killer, but what about task manager. And there is one for the galaxy s, is it good for enough for captivate ? if yes please let me know the download link or name of the task manager.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. BookLover

    BookLover Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    977
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    977
    114
    113
    USA
    What exactly do you want the Task Manager to manage?
     
  3. kaepos

    kaepos Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Dec 9, 2010

    Dec 9, 2010
    27
    2
    16
    A Task Manager app has been added with the Froyo update.
     
  4. mi04se1

    mi04se1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    251
    Joined:
    Jul 21, 2010

    Jul 21, 2010
    251
    7
    56
    White Lake, MI
    ^what he said.
     
  5. Rootmepls

    Rootmepls Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    264
    Joined:
    Jan 22, 2011

    Jan 22, 2011
    264
    29
    43
    NorCal
    I'm pretty sure its built into the phone. Pretty sure I've always had one. Maybe the ROMs added it. Anyway, hold down (long press) the home button and it should pop up.
     

Share This Page

Loading...