1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tasker OR context

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Branndon, Aug 17, 2010.

  1. Branndon

    Branndon Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    481
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    481
    30
    43
    Website Developer
    Orange County, CA
    So I know I can specify an application as a context to trigger something, but can I somehow say this program OR that program? This way I don't have to make a program for every program that I want to turn on GPS.
     

    Advertisement

  2. Branndon

    Branndon Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    481
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    481
    30
    43
    Website Developer
    Orange County, CA
    Anyone have solution?
     
  3. UncleMike

    UncleMike Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,323
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    2,323
    484
    163
    Central NJ
    There's no way to do that in Tasker right now, short of creating a profile for each app.
     
    Branndon likes this.
  4. Branndon

    Branndon Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    481
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    481
    30
    43
    Website Developer
    Orange County, CA
    Thanks, that's what I've done so far, but couldn't find a clear answer online.
     

Share This Page

Loading...