1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Text Message Memory Full?? HELP!

Discussion in 'Android Devices' started by LKnoops, Jan 11, 2012.

  1. LKnoops

    LKnoops Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 11, 2012

    Jan 11, 2012
    1
    0
    5
    I received a notification on my LG Optimus One saying that my text message memory is full. It should be on auto-delete, but they didn't delete. So I deleted all of my texts. I received the notification again. So I turned my phone off, then back on. Still got the notification. So I took out the battery then put it back in, still got the notification. I know I am getting texts but I can't read them because "the memory is full". How can I stop getting the notifications and actually receive my texts?
     

    Advertisement

  2. viral1991

    viral1991 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    34
    1
    16
    Mumbai, India
    This happens when the phone memory goes below 20mb. Move some apps to the memory card or delete some apps on phone. The app Apps2SD will make the process very easy. :)
     
  3. tracih2633

    tracih2633 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 26, 2012

    Jun 26, 2012
    1
    0
    5
    I am having this same problem and have done what you said and it still doesn't help. When I open the running programs in settings it says I have 237 mb Free and only 140 mb used. Even when I close all of those it still does not work. Help- it is getting annoying.
     
  4. mukuljainn

    mukuljainn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 29, 2012

    Jun 29, 2012
    2
    0
    25
    20 MB free means the memory of the internal memory of ur phone
     
  5. gpropf

    gpropf Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 19, 2012

    Jul 19, 2012
    1
    0
    5
    I tried to get Apps2SD because I have this problem too. However, it cannot be installed itself (I get "Error: default install location cannot be used".) and I don't know how to tell the phone to install it anywhere else.
     
  6. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    try using LINK2SD it is way better then apps2sd and both work only when you have root access
     
  7. FD1999

    FD1999 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 2, 2012

    Sep 2, 2012
    16
    2
    16
    I'm 12 :D
    Germany, Gelsenkirchen
    That's the best way - just link it
     

Share This Page

Loading...