1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General TF700T with a/v receiver?

Discussion in 'Android Devices' started by Sandcracka, Dec 29, 2012.

  1. Sandcracka

    Sandcracka Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21
    2
    16
    Male
    Hi, I've searched all over the web and still can't find an answer for this for the life of me. I've just bought the TF700T and I want to be able to connect this to my TV via hdmi. I have a Sony Bravia that only has 2 hdmi inputs, and currently I am using both for my pc and cable. If I want to connect this device to my TV I'm going to need to buy an a/v receiver, however I want to keep my pc connected to the TV via one of the Bravia hdmi ports so the receiver will be using the other.

    I know people have reported that this will connect to a TV no problem. But, will this work well with an a/v receiver? Has anyone tested??? Does anyone know of any receivers that work well with the TF700T and which ones do not?

    Any feedback appreciated!
     

    Advertisement

  2. jgriner

    jgriner Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    97
    Joined:
    Sep 12, 2011

    Sep 12, 2011
    97
    4
    36
    Go to radio Shack and get a htmi switcher would be the cheapest way out.

    Or you could go with a audio receiver that has multiple htmi imports with one out to the extra port on the tv then if u wanted to watch cable select the cable function, or a different import for the tablet

    Both should work fine.
     
  3. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Actually, I saw a post at XDA where a user tried something similar and it did NOT wok. The TV never acknowledged the incoming signal from the Infinity through the receiver.

    YMMV. Only way to know for sure is to try it yourself.
     
  4. Sandcracka

    Sandcracka Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21
    2
    16
    Male
  5. Sandcracka

    Sandcracka Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21
    2
    16
    Male
    It's possible that those guys over at xda are running a custom rom and that's why they weren't able to get it to work as custom roms can have troubles with certain function of the tablet...
     
  6. sikclown

    sikclown Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,910
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    1,910
    965
    213
    Male
    Business Owner
    New Orleans, LA
  7. Sandcracka

    Sandcracka Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21
    2
    16
    Male

Share This Page

Loading...