1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General The ?Official? "My Galaxy SII (S2) absolutely SUCKS because ...." thread.

Discussion in 'Android Devices' started by MisterEd, Oct 2, 2011.

  1. MisterEd

    MisterEd Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    773
    117
    93
    New Joisey
    Just preparing for the inevitable. :D
     

    Advertisement

    Bmxant likes this.
  2. HeroNtheShadow

    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    50
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    50
    5
    36
    Kansas City, MO
    My GS2 officially sux because it didn't warp the space-time continuum to a spot where I was already at AT&T buying it lol. Instead I woke up too early and have a 2 1/2 wait for the store to open lol! J/k I'm sure I'll love it. But you're right.... It's inevitable that people will b@tch...just look at the Epic 4G Touch forum. Lol although they do have a valid point with LOS.... They should only blame themselves for going with Sprint tho hahaha.
     
  3. Bmxant

    Bmxant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    168
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    168
    52
    53
    My Samsung Galaxy SII sucks because it's not 4.5" like the Sprint and T-Mobile versions.
     
  4. Puddin422

    Puddin422 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,382
    Joined:
    Jun 17, 2010

    Jun 17, 2010
    1,382
    114
    163
    Crossville, TN
    Post a pic of YOUR SGS2.
     
  5. MisterEd

    MisterEd Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    773
    117
    93
    New Joisey
    Which is why I am waiting to see the T-Mo version. Just have to check it out first before doing anything....and maybe check out what Apple has to offer as the GPS is so important to me and every other Samsung device I have had has had horrible GPS (Captivate and current Infuse). My iPhones were perfect when it came to GPS. If the new iPhone has at minimum a 4" screen I **might** once again consider it. Waiting another 10 days to check both out won't kill me.
     
  6. mgoblueno1

    mgoblueno1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    80
    Joined:
    Sep 2, 2011

    Sep 2, 2011
    80
    7
    36
    Wisconsin
    because it has no LTE, the only reason I am not buying it today
     
  7. MisterEd

    MisterEd Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    773
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    773
    117
    93
    New Joisey
    You'll have to start:

    "The ?Official? Post your AT&T GS2 G-Rated Pinups" thread for that.
     
  8. Bmxant

    Bmxant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    168
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    168
    52
    53
    I just got mine, it's charging as I type :D

    Will post the negatives soon, :p
     
  9. Puddin422

    Puddin422 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,382
    Joined:
    Jun 17, 2010

    Jun 17, 2010
    1,382
    114
    163
    Crossville, TN

    That was only for the person who posted above me. :)
     
  10. Bmxant

    Bmxant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    168
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    168
    52
    53
    Just installed Speed Test and Quadrant and they vanished :rolleyes:

    Went back to install them and the new Marketplace appeared, how odd....


    Edit: Also having problems loading pages on the Marketplace as well...

    Edit2: Connection timed out "RETRY?" for the 5th time

    WHOA, serious problems

    32kb down, 368kb up, 262ms latency WTF

    Red spot in the center of photos WTF
    --------------------------------------
    Positives so far

    3134 Quadrant

    Awesome screen

    Speed...





    Check this out...
    [​IMG]

    Notice the HSPA+ and 3 bars...:mad::mad::mad::mad::mad:
     
  11. DukeL

    DukeL Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    156
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    156
    7
    36
    because.......It is 6 months old and I already bought one back in like may and have since sold it and moved on lol.:p
     
  12. Tasmin

    Tasmin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    237
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    237
    31
    63
    Grad student (vector-borne disease ecologist)
    Atlanta GA
    So how do you know if the speed if an issue with AT&T's stellar network or the actual phone? We all know bars frequently lie ...
     
  13. Bmxant

    Bmxant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    168
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    168
    52
    53
    My Samsung Infuse got 2.5mb down and 1mb up.

    Gonna run to AT&T and get a new sim card, maybe that will do it..
     
  14. Bmxant

    Bmxant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    168
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    168
    52
    53
    Still the same crappy speeds, I wonder if it's the phone or a tower issue.....:mad:
     
  15. Simba501

    Simba501 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    479
    Joined:
    Jul 26, 2010

    Jul 26, 2010
    479
    40
    63
    Mine sucks because it didn't come out sooner.
     
  16. sircolby45

    sircolby45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Apr 22, 2011

    Apr 22, 2011
    92
    5
    16
    I am getting 2.5mb down and about 845k up and I don't have a very strong signal where I am at.
     
  17. RajCaj

    RajCaj Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    161
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    161
    20
    38
    I just ran a test on mine using Speedtest.net and I had 7.75 down and 1.09 up. It's been fluctuating between 5-8 Mbps down.....right about where my Infuse was at.
     
  18. Boondoc

    Boondoc Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    112
    Joined:
    Jul 27, 2011

    Jul 27, 2011
    112
    20
    38
    wifi range still (coming from an infuse) sucks to high heaven. i can't keep a signal outside on my patio where with my touch pro and ipod touch it was never a problem.
     
  19. That_One_Guy

    That_One_Guy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    26
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    26
    13
    18
    Male
    Frac Engineer
    Midland, Tx
    This is not a "my phone sucks" post, cause I actually love my new S2. But I'm a little bit confused and frustrated. I want to have all my contacts have their Facebook pic with their contact info so I synced all my Facebook friends into my contacts. But now all I have is duplicates of almost all my contacts. I have my google contacts and then my Facebook contacts right below them. I could individually go through and "join" each contact, but that would easily take 2 hours. Is there any way to just "join" all duplicate contacts? I know my Inspire did this automatically. It would prompt me any time it noticed a duplicate contact name and ask if I wanted to merge them. Anybody know how to do this?
     
  20. crunchygeek

    crunchygeek Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    6
    5
    6
    Mine sucks because the video quality of Netflix, Hulu and YouTube suck compared to my iPhone 4. It also sucks because of the oversaturated colors. Reminds me of video streaming quality from 6-7 years ago.
     
  21. kidsavior

    kidsavior Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    114
    13
    38
    Freelance Sarcasm
    Northern California
    You might want to return your phone then, because it sounds like you got a bad one. No such problems here. This screen is as good or better than the Iphone 4's retina display. Don't get me wrong I think the Retina display on the Iphone 4 is beautiful. but it takes nothing away from the Iphone 4 to say this is just as good, perhaps better because it is far larger.
     
  22. drapacioli

    drapacioli Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    126
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    126
    7
    36
    Either that or Outdoor Visibility Mode is on. Check in the video settings while playing a video.

    I'm going to turn this into an AT&T SUCKS because contrary to their spec sheet for the galaxy s, there was NO FM TUNER and NO STEREO HEADSET with my phone! It's not a game breaker for me but if you list something on the spec sheet you should at least include it with the device, or a note (such as in a disabled FM Tuner) saying the function will be available with a future update. Guess I have to root this phone after all, I was hoping I wouldn't need to but if I need an xda fix for the FM tuner then it's time to find a way to root.

    The phone itself is great, I've had no issues. My only issue is that the battery life could be better. I haven't had some red tint in my camera photos like some other people mentioned, and the TouchWiz 4 is so much better than 3 in terms of performance. There's no severe lag when I start the phone up, even my 8GB MicroSD which took about 8 minutes to scan media files in my captivate takes only about 20 seconds on the GS2. I wish it had more of the older live wallpaper options of the captivate but it's no big deal.

    Wait one more issue. The music app leans doesn't have enough bass, not even when I hook it up to my car. I have to turn on the Bass Enhancement option and then crank the bass up all the way in my car stereo to even get it to sound decent (And I'm not the type of guy to roll with loud bass thumps and annoying vibration noise every 30 feet either). But I suppose I can live with it since I normally use a flash drive anyway.
     
  23. Puddin422

    Puddin422 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,382
    Joined:
    Jun 17, 2010

    Jun 17, 2010
    1,382
    114
    163
    Crossville, TN
    Are you using bluetooth or a wired connection? With my phone (epic), a wired connection gives me ZERO bass. It has to be bluetooth.
     
  24. kidsavior

    kidsavior Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    114
    13
    38
    Freelance Sarcasm
    Northern California
    Yeah I was surprised at the no headphones myself. I was actually discussing with my Wife on the way home how there was almost nothing in the box other than the phone.

    And on another totally stupid note, the box was crappy too. The Captivate box was a NICE box. So nice I put it away and it was ready for me when I sold my Captivate. The SGS II box is kind of cheap.
     
  25. drapacioli

    drapacioli Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    126
    Joined:
    Sep 11, 2010

    Sep 11, 2010
    126
    7
    36
    I still have mine from my captivate and it's in perfect condition so I wasn't too concerned, but on the accessories tab in the phone's spec sheet it's there under "included accessories" which I naturally assumed meant it would be included. But I guess they are using a new definition of "included," perhaps an old extinct one they resurfaced just for advertising purposes?

    And usually a green check mark means that particular phone has a certain feature, so who knows why there's no FM radio app. I tried downloading the FM Tuner widget for the i9000 GS2's, but it's unable to scan the FM band (Meaning the hardware is either disabled or nonexistent).

    Wired, specifically to a Bose stereo in my car through the aux jack. My captivate had nice rich sound though, I can't understand why it's so different. Shouldn't the sound quality be better? My phone is an iPod replacement, so proper audio quality is a big deal to me. I may take my phone back and see if I just got a dud audio jack or something, the sound seems to be coming more from the right than the left as well. I tried headphones and a new aux cable with no difference. I haven't heard anyone else complaining about the sound though so it may just be a bad jack or something.

    Can anyone with a full range stereo confirm they have this issue as well?
     

Share This Page

Loading...