1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root theming help EDIT** new question..

Discussion in 'Android Devices' started by protegemini, Aug 27, 2011.

  1. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    EDIT* my previous question was answered but i came with a new question on theming

    i'm having trouble figuring out which .9.png file and where to draw lines to fix these bugs..

    [​IMG]
     

    Advertisement

  2. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    try using This

    make sure 7zip is installed and right click on that zip and do 7zip/open archive then drag and drop your files to the correct folders under system
     
  3. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    i don't mess with the META-INF folder correct?
    so after i make the theme.zip file using that framework-res.apk from your other post with UOT kitchen, i just move the framework and apps and customize folder to this one?
     
  4. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    Yeah
     
  5. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    sorry to keep bothering you. i don't know exactly what i did but i did manage to get the mod you posted on the phone with my theme to flash together lol thank you so much. but the problem im having is my clock is blacked out. i've been using your service.jar with my theme to get the white clock. so when i switched the service.jar from the one included in your mod with the one from your theme, the clocked appeared again but the widgets were gone. then i tried that link you put up on your theme page but i couldn't figure it out. it says i that i should get a framework-new.zip but it's no where to be found. any idea?

    also is there a way you could post a mod just with the extended power menu?

    thanks a ton. i know i'm asking you a bunch of questions lol:D
     
  6. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    surprised you didn't get a bootloop doin that lol, later tonight ill post a services.jar you can use that has white clock
     
  7. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    i actually did a couple of times lol. i mixed and matched from all the theme.zip files i made and got it to work haha
     
  8. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
  9. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    Thank you so much you are awesome!
     
  10. ARocker

    ARocker Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    764
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Bloodawn
    Im trying to make a theme with your mod in UOTK [I've lusted after this specific feature for some time :) ] and so far I've gotten some decent results. I'm going for a dark Notification Bar look and the white background of the powerbar sort of kills it. Is there a way to change it? Would it be possible to post a black background + white clock version?

    Thanks in advance!
     
  11. cammykool

    cammykool Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    how do i apply the white clock mod just install zip from sd on CWM?
     
  12. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    are you talking about the background of the widgets?

    yea but the status bar will be white too unless you throw a black one on it
     
  13. cammykool

    cammykool Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    lik i wanna install eather Royal Android v4.1CWR or simple blue but tranparency also doesnt work on the notifications bar
     
  14. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    the status bar isn't transparent, just the notification window
     
  15. cammykool

    cammykool Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    i know the notification window isnt transparent on my phone
     
  16. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    i dunno what to tell you, nobody else has had any problems with that
     
  17. cammykool

    cammykool Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    talk to optimus he has been working on mine and i tried flashing theme then your fix up there and when i do theme reverts
     
  18. ARocker

    ARocker Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    764
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Yes, exactly.
     
  19. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    the widgets use a few different things for the background. you'll either have to edit status_bar_expanded.xml or stat_power_background.png or both in framework-res.apk to get the color you want.

    i might release a black version of the mod sometime
     
    ARocker likes this.
  20. ARocker

    ARocker Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    764
    233
    Male
    Jersey City, NJ

    Guess I'm waiting then, while i manage to push buttons within The Kitchen, i'm not familiar with editing xml.
    On another note regarding UOTK, it seems that regardless of the icon pack i choose when creating a theme, the signal strength meter always remains the default black and white. Can anyone say how i can fix this?

    Much Thanks!
     
  21. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    that also takes either xml editing or you gotta rename the signal png's inside framework-res.apk to the default name
     
    ARocker likes this.
  22. protegemini

    protegemini Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    54
    5
    16
    I editted the state_power_background.PNG to black using paint LOL
     
    ARocker likes this.
  23. ARocker

    ARocker Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    764
    233
    Male
    Jersey City, NJ

    Got it worked out! Renaming the png's was easy, tho time consuming.
    Thanks much for the tip!
     
  24. bg812

    bg812 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    10
    1
    16
    what do you rename the them too default what?
     
  25. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    look through the file and you'll find the stock ones, they're named shit like zz_stat_sys_signal_0_sprint.png. thats what you want to name the new ones to
     

Share This Page

Loading...